Извънредна оферта: Спортните слънчеви очила 🔥

4,9 Оценка

Вход

Слънчеви очила за риболов

Често пренебрегвани, слънчевите очила за риболов са жизненоважен аксесоар за защита на очите ви и подобряване на цялостното ви риболовно изживяване. Те не само предпазват очите ви от UV лъчите, но и намаляват отблясъците за по-добро зрение и могат да ви помогнат да се предпазите от фалшиви риболовни куки, пръски и други.

Независимо дали обичате да ловите риба в бързо движещи се потоци или да ловите шаран в мътни води, слънчевите очила за риболов могат да ви помогнат да постигнете по-точно замятане. Използвайте ги, за да премахнете разсейващите отражения и да виждате сенките по-ясно, за да можете да се съсредоточите върху най-добрия си улов досега.

Кои слънчеви очила са най-добрите за риболов?

Най-добрите слънчеви очила за риболов са издръжливи, удобни и имат специални лещи. Марки като Oakley имат много поляризирани слънчеви очила, които са популярен избор както сред новите, така и сред опитните рибари. Без значение коя марка предпочитате, търсете тези ключови елементи за да се сдобиете с един добър чифт слънчеви очила за риболов:

  • Поляризирани лещи – Поляризираните слънчеви очила за риболов намаляват отблясъците и отраженията от повърхности като вода, подобрявайки зрителната острота и контраста, което улеснява забелязването на риба, плуваща точно под повърхността на водата.
  • Издръжливи материали – Удобното и сигурно прилягане е от съществено значение, особено при продължителни периоди на употреба и при мокри или ветровити условия.
  • Висока UV защита – Защитата от вредните UV лъчи е от съществено значение за предпазването на очите ви по време на дългите дни на риболов. Помислете за огледални лещи за риболов, които намаляват количеството светлина, което навлиза в окото.

Какъв цвят поляризирани лещи са подходящи за риболов?

Някои цветове на лещите се представят по-добре в различни условия и ситуации на риболов. Независимо дали ловите риба в морето или се занимавате с крайбрежен риболов, изборът на правилния цвят на лещите може да има значение. Разгледайте най-добрите цветове на лещите за поляризираните слънчеви очила за риболов по-долу:

  • Кафяви лещи – Кафявите или кехлибарени лещи са отлични за риболов в плитки води както в слънчеви, така и в облачни дни. Те подобряват контраста и подобряват възприятието за дълбочина, което улеснява откриването на риба. Тези лещи намаляват отблясъците и са удобни за продължително носене.
  • Сивите лещи – Сивите лещи са многофункционални и работят добре при различни условия, като сянка или ярко слънце. Те намаляват отблясъците и осигуряват истинско цветово възприятие. Това обаче означава, че те не са полезни за риболов в плитки води или равнини, тъй като не увеличават контраста между цветовете.
  • Сини лещи – Сините лещи или сините огледални лещи са най-добри за условия на пълно слънце. Те са популярни за риболов в открити води или навсякъде с излишни отблясъци и отражения като езера или океани.
  • Зелени лещи – Зелените лещи са идеални за риболов в сладка или крайбрежна солена вода. Те подобряват цветовия контраст и подобряват визуалната яснота при условия на слаба светлина, което улеснява виждането на рибата под повърхността от ранна сутрин до късно през деня.

С безброй налични стилове, цветове и комбинации от лещи може да бъде предизвикателство да намерите най-добрите слънчеви очила за риболов. Разбирането на разликата между поляризирани и огледални лещи също може да ви помогне да направите правилния избор. Качественият чифт слънчеви очила за риболов е съществена част от кутията с принадлежности на всеки опитен риболовец.

Вид

Марка

Видове стъкла

Форма на рамката

Цена

Размер

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1463 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Бързи и точни!
Харесва ми сайта и обслужването. Поръчката пристигна в рамките на 3 работни дни.
!