Слънчеви очила Burberry

Вид

Марка

Видове стъкла

Форма на рамката

Цена

Размер

  • Марка

    Burberry

Слънчеви очила Burberry

Искате луксозен аксесоар, който съчетава както класическия британски стил, така и модерния дух на времето? Открийте най-новите слънчеви очила на Burberry за мъже и жени.

Къде мога да купя оригинални слънчеви очила Burberry?

Не търсете повече. В Lentiamo ще намерите великолепни слънчеви очила Burberry за жени и за мъже. Предлагат се в различни цветове и форми, които са подходящи за всякакви случаи, независимо дали се разхождате из центъра на града, шофирате или се наслаждавате на коктейл край морето.

Какви са предимствата на слънчевите очила Burberry?

Слънчевите очила Burberry са изключително емблематични. Достатъчно е да хвърлите само един поглед към изискания им оригинален дизайн и отговорът е пред Вас. Всеки модел е снабден с най-съвременни лещи UV400, които предпазват очите Ви от вредата на UV лъчите на 100%, като същевременно придават стил към тоалетите Ви.

Как можете да разберете дали слънчевите очила Burberry са оригинални?

Очилата Burberry винаги се проектират в Лондон и се произвеждат в Италия от Luxottica. Винаги търсете знака "Made in Italy" от вътрешната страна на дясната арка на слънчевите си очила, заедно с логото CE. Материалите, използвани за изработката на рамките и лещите, трябва да са едновременно леки и качествено превъзходни. На лявата страна на арката ще откриете кода на продукта. Продуктовите кодове на слънчевите очила Burberry винаги започват с буквата "B". Можете да сте сигурни, че ще закупите оригинални очила Burberry, като изберете оторизирани европейски търговци на дребно като Lentiamo.

Колко струват слънчевите очила Burberry?

Слънчевите очила Burberry са луксозен и неподвластен на времето аксесоар. Ценовият диапазон на моделите в нашата селекция е от 287 до 469 лева. С най-съвременните лещи UV400 Luxottica, които осигуряват 100% защита от слънцето, и рамки, които са едновременно с красиви, перфектно изработени и, най-важното, издръжливи. Разгледайте моделите на марката на Lentiamo и се влюбете в изисканата и очароваща магия на моделите на Burberry.

Открийте цялата красота на очилата Burberry на Lentiamo. С безплатна доставка и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка над 30 лева

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 5 лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

Доказано от нашите клиенти

0т 215 коментара 96 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

i
Много бърза доставка и добре опаковани слънчеви очила. Размерите на стъклата бяха точни. Функцията за онлайн "премерване" беше частично полезна.
Винаги бързи, точни и качествени продукти.
Чудесни очила! Много са ми полезни, когато шофирам, очите ми не се измарят. Отговарят на описаните в сайта качества, цената е добра.