Вход

Biofinity Multifocal CooperVision (6 лещи)

Easyvision Monthly Opteyes Multifocal също се продава по име Biofinity Multifocal CooperVision (6 лещи)

Контактни лещи Едномесечни Бифокални и мултифокални CooperVision Biofinity

Базиран на 16 коментара

в наличност > 300 кутии
Мултиопаковки: Biofinity Multifocal CooperVision (6 лещи) + Solunate Multi-Purpose 400 ml с кутия 109,90 лв. (спестявате 8,50 лв.)
Поздравления! Вие получавате 96 бонус точки с тази покупка!
95,90 лв.
15,98 лв. на брой, Тегло: 37 гр. / кутия

Безплатна доставка!

Защо цените ни са толкова добри?
Biofinity Multifocal CooperVision (6 лещи) Easyvision Monthly Opteyes Multifocal също се продава по име
Biofinity Multifocal CooperVision (6 лещи).

Оторизиран продавач на CooperVision

Изберете параметри

Изберете параметри Помощ

Изпращане 27. 5.

+ изберете параметри за втора кутия

 • Безплатна доставка за територията на България при поръчки над 30 лв.
 • Доставките се извършват в рамките на 2 работни дни с куриерска фирма Econt.
 • Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и всички очила от колекцията Lentiamo. Цената за доставка при покупки с по-ниска стойност е 4.90 лева.

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

 

Детайли относно Easyvision Monthly Opteyes Multifocal

Изпитайте ясно, естествено зрение на всички разстояния с контактни лещи Biofinity Multifocal от CooperVision. Тези месечни лещи от гамата на Biofinity са специално предназначени за коригиране на пресбиопия.

Мултифокалните лещи Comfilcon A предлагат всички предимства на съвременните силикон-хидрогелни контактни лещи. Те са естествено oмокрими и супер хидрофилни, за да осигурят дълготрайна хидратация и да поддържат очите свежи и здрави през целия ден.

Biofinity Multifocal разполагат и с две уникални технологии Balanced Progressive и Aquaform, които поддържат лещите естествено влажни, като същевременно осигуряват изключителна визуална яснота.

Предимства на Biofinity Multifocal контактни лещи

Biofinity Multifocal са месечни контактни лещи, предназначени да коригират пресбиопията чрез множество зони за корекция на зрението в една леща. Разгледайте други предимства на тези иновативни мултифокални контактни лещи от Biofinity:

 • Ясно зрение на всички разстояния – Балансираната прогресивна технология включва три зони на корекция за плавен визуален преход и ясно зрение за близки, далечни и средни разстояния.
 • По-здрави очи – Силно дишащият силикон-хидрогелен материал позволява на повече кислород за достигане до роговицата и осигуряване на по-добра зрителна острота.
 • По-голям комфорт при носене – Изключителната технология Aquaform блокира влагата и поддържа лещите идеално лубрикирани дори по време на периоди на намалено мигане, като при четене на книга.
 • По-малко дразнене и умора – Високата пропускливост на кислород намалява дразненето чрез оптимален баланс между водно съдържание и кислородна пропускливост.
 • Продължително носене – Тези лещи са предназначени за ежедневно носене, но могат да се носят непрекъснато до седем дни след одобрение от офталмолог.

За кого са Biofinity Multifocal контактите?

Контактните лещи Biofinity Multifocal са идеални за тези, които искат първокласен комфорт и яснота на зрението. Те са предназначени за:

 • Страдащите от пресбиопия
 • Хора над 40 години
 • Тези, които търсят месечни контактни лещи
 • Тези, които може да обмислят възможността за продължително носене

Често задавани въпроси относно Biofinity Multifocal (3 лещи)

Колко време можете да носите Biofinity Multifocal?

Biofinity Multifocal са предназначени за ежедневно носене и премахване през нощта със смяна след 30 дни. Те също така предлагат гъвкавостта на контактните лещи за продължително носене за до шест нощи и седем дни. Необходимо е да премахнете лещите и да използвате разтвор за контактни лещи след период на продължително носене. Винаги се консултирайте с вашия очен специалист, за да видите дали сте подходящ кандидат за употреба през нощта.

Какви са предимствата на мултифокалните контактни лещи?

Мултифокалните контактни лещи предлагат изключителен комфорт и корекция на зрението за всички разстояния, което ги прави изключително удобни. Те премахват необходимостта от няколко чифта очила или очила за четене и са идеални за спорт и активен начин на живот.

Може ли да са подходящи за вас? Просто се консултирайте с вашия очен специалист. Предписанията и параметрите за контактни лещи за мултифокални лещи съдържат всички същите измервания на вашата стандартна рецепта плюс нов параметър „ДОБАВКА“. Това е степента на увеличение, необходима за коригиране на зрението в близък план.

Какви са недостатъците на мултифокалните контактни лещи?

Може да отнеме време, за да се адаптирате към мултифокалните контактни лещи, ако никога преди не сте ги носили. По време на периода на приспособяване може да изпитате отблясъци вечер или да виждате сенки, докато очите ви свикнат с новото изживяване при гледане.

Поради сложния дизайн на лещите мултифокалните контактни лещи също могат да бъдат по-скъпи от другите лещи. Нуцжно е очен специалист трябва да определи подходящата рецепта и внимателно да напасне мултифокалните лещи, така че да работят правилно и да са удобни.

Можете ли да спите с контакти Biofinity Multifocal?

Да, контактните лещи Biofinity Multifocal могат да се носят и да се носят до седем дни продължително време. По принцип е безопасно да носите тези лещи през нощта, но очен специалист трябва да определи дали спането в контактни лещи е подходящо за вас. Никога не спете с лещи, които не са специално предназначени за нощно носене.

Каква е разликата между Biofinity Multifocal (6 лещи) и Biofinity Multifocal (3 лещи)?

Biofinity Multifocal (6 лещи) има шест лещи във всяка опаковка. Biofinity Multifocal (3 лещи) има три лещи във всяка кутия.

Основната разлика е колко време трае всяка опаковка. Опаковката Biofinity Multifocal 6 лещи издържа до шест месеца, а опаковката Biofinity 3 лещи издържа до три месеца, ако една леща от кутията се използва на всеки 30 дни. Biofinity Multifocal (3 лещи) са идеални за тези, които искат да похарчат по-малко за една поръчка. Цената на леща е по-ниска, когато купувате Biofinity Multifocal (6 лещи).

Други мултифокални контактни лещи

Други популярни мултифокални лещи включват Acuvue Oasys Multifocal, двуседмични лещи за ежедневно носене. Тези удобни лещи разполагат с UV филтър за допълнителна защита на очите.

Опциите за други месечни мултифокални лещи включват Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal, които са снабдени с HydraGlyde Moisture Matrix за уплътняване на влагата лещата за комфорт през целия ден. PureVision 2 за пресбиопия са лесни за поставяне и са подходящи и за непрекъснато носене до 30 дни или 29 нощи след одобрение от вашия очен лекар.

Предлага се най-често с разтвор Solunate Multi-Purpose 400 ml с кутия.

Това е медицинско устройство. Прочетете инструкциите преди употреба.

Параметри

Срок на годност: Най-малко 35 месеца
Материал:  Comfilcon A
Леко оцветени за по-лесна манипулация:  Да
Може да се спи с лещите:  Да
Водно съдържание:  48 %
Кислородна пропускливост:  128 Dk/t
UV филтър:  Не
Силикон-хидрогел:  Да
Индикатор за предна и задна част:  Не
Лещи в кутия:  6
Диоптър:  от -10.0 до +6.0
Диаметър:  14
Базова кривина:  8.6
Добавка:  от +1.00 до +2.50
Дебелина на центъра:  0.09 mm
Модул на еластичност:  0.75 MPa
Тегло: 37 гр.
Производител:

Доказано от нашите клиенти

0т 1506 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Поръчвам вече няколко пъти, и ще продължа!
Доволна съм.
My parcel delivered quickly. Thanks Lentiamo. I wish you success at your works.
Харесвам ги! Предлагат най-добрите цени за потребителя. Поръчвам си лещи основно през тях. Това е 🙂