Limited offer: Take 15% off new Lenjoy 1 Day Air+ contact lenses.

Вход

Програма Benefit

Има ли във Вашата фирма група от хора, които използват контактни лещи? Желаете ли да пазарувате лещи с отстъпка? Ако сте група от поне 10 души, нека Ви покажа как можете да се възползвате от нашата програма Benefit ..... лесно е

Кои сме ние?

Lentiamo е интернет магазин отдаден на продажбата на контактни лещи и аксесоари към тях. Компанията стартира през февруари 2008 година и от самото начало нашата цел е да се различаваме от съществуващите онлайн магазини. Искаме да постигнем един сайт лесен за употреба и с обширна информация за наличността в складовата база и състоянието на поръчката. Предлагаме безплатни консултации в областта на контактните лещи (отговаряме средно на 20 запитвания дневно) широк избор от начини на доставка и плащане.

Какво предлагаме?

10 % отстъпка на всички завършени поръчки от нашият Lentiamo интернет магазин.

Какво трябва да направите?

Изпратете имейл адрес на jana.kraftova@lentiamo.com с името на Вашата компания и броя на хората, които използват контактни лещи и ние ще ви добавим в програмата.

Как работи?

След приемането и включването на Вашата фирма в нашата програма Benefit, ексклузивен код за отстъпка ще бъде генериран единствено за ползване от служителите на компанията и членовете на Вашето семейство.

Присъединете се към нашата програма Benefit и се възползвайте от отстъпките, които предлагаме. Вярваме, че пазаруването от Lentiamo ще бъде още по-забавно!

Ако имате въпроси, не се колебайте да натиснете Контакти.