Вход

Как да различите фалшивите слънчеви очила - VOL.3 Prada

Оригинални дизайнерски слънчеви очила от Prada или фалшиви модели? Това разграничение е от решаващо значение за безопасността на нашите очи и решава дали те са защитени от слънцето или са изложени на вредно UV лъчение.

Всъщност фалшивите слънчеви очила са може би евтини и лесно достъпни. Но фалшификатите увреждат очите ни по много начини.

Защо фалшивите слънчеви очила са вредни за очите ни?

Фалшивите слънчеви очила предлагат малко или никаква UV защита и затова са дори по-опасни за очите ни, отколкото никакви очила. Причината за това е, че тъмните лещи отварят зениците ни и опасното UV лъчение може да достигне до очите ни безпрепятствено.

От друга страна, стъклото, от което е направена лещата, вероятно е с ниско качество и може лесно да се напука и да се счупи при злополука. Това може да увреди окото до такава степен, че в най-лошите случаи може да доведе до слепота.

Ето защо ви молим да помислите за собственото си здраве и да стоите далеч от фалшивите слънчеви очила. Ще ви покажем как да направите това в нашата серия “Как да различим фалшивите слънчеви очила”. В шест статии научавате как лесно да различавате фалшификатите на Oakley, Carrera, Chanel, Persol или Dolce & Gabbana от оригиналните маркови слънчеви очила.

2 съвета как да различите фалшивите слънчеви очила Prada

Spot fake Prada sunglasses - check the logo

1. Проверете логото

Обърнете внимание на логото, особено на буквата R – при оригиналните слънчеви очила тази буква има безпогрешна форма.


Spot fake Prada sunglasses - check the lenses

1. Проверете стъклата

По-новите модели имат гравиран сериен номер вдясно и логото на Prada, гравирано на лявото стъкло.


Spot fake Prada sunglasses - check the lenses

Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Леони е ръководител на съдържанието в Lentiamo. Тя изследва медицинско съдържание, обсъжда сложни въпроси с нашите оптици и създава образователни текстове за нашия блог, речник и различни ръководства. Нейната специалност е да направи сложни офталмологични проблеми разбираеми.

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти