Вход

Как да различите фалшивите слънчеви очила Persol

Jakub Odcházel

Медицински прегледано от Jakub Odcházel, Мениджър Оптика, на 25. 9. 2019. Създадено от Lentiamo

Per sol – „за слънцето“ на италиански. Една от най-легендарните марки слънчеви очила в италианския дизайн. Дизайнерите на Persol са се специализирали в най-висококачествените слънчеви очила от над сто години – тези известни слънчеви очила се носят от известни личности като Джак Никълсън, Джордж Клуни и Джулия Робъртс.

Но не всички слънчеви очила Persol са оригинални. Срещат се много фалшификати. Прочетете, за да разберете защо това може да бъде опасно за очите.

Опасно ли е за очите ми да нося фалшиви слънчеви очила Persol?

Много от нас не знаят, че фалшивите слънчеви очила са много вредни за очите ни. Лещите предлагат малка или никаква UV защита, материалите са евтини и лесни за счупване. И в крайна сметка плащаме висока цена за евтини фалшиви слънчеви очила.

Ето защо ви молим да помислите за собственото си здраве и да стоите далеч от фалшивите слънчеви очила. Ще ви покажем как да направите това в нашата серия „Как да различим фалшивитеслънчеви очила“. В шест статии научавате как лесно да различавате фалшификатите на Oakley, Prada, Chanel, Carrera или Dolce & Gabbana от оригиналните маркови слънчеви очила.

2 съветa как да различите фалшивите слънчеви очила Persol

За да предпазим очите ви, сме събрали два съвета, които ще ви помогнат да избегнете купуването на фалшиви и потенциално вредни очила.

1. Проверете металната стрелка

Най-отличителната черта, която може да покаже тяхната автентичност, е металната стрелка, свързваща рамката на очилата с дръжките. Тя трябва да е в права, чиста линия, без пропуски.

Persol

2. Проверете рамките

Друга важна характеристика са двете метални ленти на системата Meflecto на всяка рамка – ако изглеждат така, сякаш са залепени, почти сигурно става дума за фалшификат.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

  • Нанко

    Колко често сте виждали ментета на Персол? Аз много малко и то очевадни. До момента съм виждал само един модел със съмнение да е фалшив (но беше ретро модел и е възможно да ди е бил кофти изработен) и един за оптична рамка който... не беше истински, но бе толкова добре изработен, че реших да го купя да си го имам в колекцията.

    Отговори

*Задължителни полета

Най-продаваните продукти