Слънчеви очила - с отстъпки до 40%

Вход

Как да различите фалшивите слънчеви очила Carrera

Anna Sucha

Медицински прегледано от Anna Sucha, Оптометрист, на 25. 6. 2019. Създадено от Leonie Bauer

Фалшиви слънчеви очила има навсякъде – на плажа, в туристическите магазини и може би дори в нашето чекмедже за аксесоари. Те се продават на по-ниска цена от тази на оригиналните дизайнерски слънчеви очила и затова са така популярни.

Вредни ли са фалшивите слънчевите очила за очите ми?

Въпросът е: Можете ли просто да си купите подобни фалшиви слънчеви очила, без да излагате очите си на риск? Отговорът на този въпрос е категорично отрицателен. Тъй като фалшивите лещи не са тествани за UV защита или издръжливост, купувачите не знаят какво качество са новите им слънчеви очила. Най-вероятно те нямат достатъчен UV филтър и евтините материали лесно се счупват и разбиват.

Ето защо ви молим да помислите за собственото си здраве и да стоите далеч от фалшивите слънчеви очила. Ще ви покажем как да направите това в нашата серия „Как да различим фалшивитеслънчеви очила“. В шест статии научавате как лесно да различавате фалшификатите на Oakley, Prada, Chanel, Persol и Dolce & Gabbana от оригиналните маркови слънчеви очила.

Уникалността на слънчевите очила Carrera

Очилата на емблематичната италианска марка, която е на пазара от 1956 г., е една от най-добрите сред спортните слънчеви очила. Слънчевите очила Carrera са изключително леки и издръжливи, прилягат добре и са много удобни за носене.

За съжаление обаче, поради тяхната популярност, има много фалшиви слънчеви очила Carrera. За да не станете жертва на фалшификат, сме събрали най-добрите съвети, за да различите фалшивите модели Carrera.

2 лесни съвета как да различите фалшивите слънчеви очила Carrera

Spot fake Carrera sunglasses - check the case and arms

1. Проверете кутията и дръжките

Проверете дали вашите очила Carrera има тсъщата страна на произход на опаковката като на една от дръжките – оригиналните слънчеви очила Carrera са произведени в Италия, Словения и Китай.


Spot fake Carrera sunglasses - check the logo

2. Проверете логото

Оригиналните слънчеви очила Carrera имат лого върху стъклата. Също така, оригиналните слънчеви очила често имат етикет „UV защита“. И двете могат да бъдат намерени директно върху самите стъкла.С нашите прости, но ефективни съвети ще разберете за нула време дали купувате висококачествени оригинални слънчеви очила Carrera или евтини фалшификати.Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти