Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Европейска компания 15 държави в Европа

Вход

UltraWave (6 лещи)

Едномесечни контактни лещи от производителя UltraVision - Други

в наличност 17 кутии

Поздравления! Вие получавате 51 бонус точки с тази покупка!

73,40 лв. 51,00 лв.

Изберете параметри Помощ

Ще изпратим днес

+ изберете параметри за втора кутия

Правилният избор за контактни лещи

Защото ние имаме уникални предимства.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

Безплатна доставка над 30 лева

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 5 лева.

9 години на пазара

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 0,5 милиона клиенти.

Рейтинг: 100 %Базиран на 3 коментара

Показване само на рейтингите с коментари

Повече информация относно продукта

Ultrawave са месечни хидрогел контактни лещи известни с високото си качество и оригинален дизайн, спечелили дори престижната награда за дизайн на Кралица Елизабет. Тази награда се дава само на продуктите с най-високо качество, изработени във Великобритания. Контактните лещи Ultrawave са предназначени за коригиране както на късогледство така и на далекогледство. Експертите ги наричат “умни лещи” и често ги определят като Rolls Royce на контактните лещи. С думата “перфектни” ги описват шофьори, спортисти, компютърни специалисти, хора с пресиопия и такива с ниски стойности на астигматизъм. Техният уникален дизайн и биосъвместим материал на обектива, осигурява остро зрение през деня, а също и при здрач (тъй като увеличават контаста). Те осигуряват максимален комфорт при ежедневно носене, особено при работа с компютър (подпомагат премахването на синдрома на сухото око). Ultrawave лещите са изключително подходящи за потискане на астигматизъм до 1.25 и за хора с нарастваща пресбиопия.

Въпроси (4x)

Коментари относно UltraWave (6 лещи) Задайте въпрос

 • Радосвета Карагьозова
  преди месец

  Здравейте,има ли еденични бройки от тези лещи?

  Отговори
  • Tanya Roydeva
   преди месец

   Здравейте,

   Благодаря Ви за запитването. Не предлагаме единични бройки от контактните лещи. В нашите онлайн магазини предлагаме лещите във вида, в който са произведени и изпратени от производителя. Не е позволено да се отварят опаковки и да се предлагат единични бройки.

   С пожелание за хубав ден,

   Таня Ройдева

   Отговори
 • sim_veli@abv.bg
  преди 9 месеца

  Здравейте отново, интересувам се, дали ultrawave се предлагат с базисна кривина 8.4, тъй като в брошурата, с която разполагам е упоменато, че е така. Също, при различен диоптър две кутии ли следва да поръчам? (Това би било доста рисковано, ако се окажат неподходящи за мен). Благодаря предварително!

  Отговори
  • Tanya Roydeva
   преди 9 месеца

   Здравейте,

   Базовата кривина на тези лещи, които се предлагат в нашия магазин, е само 8.7. При различни параметри на двете очи е необходимо да закупите 2 кутии контактни лещи. Поради тази причина е задължително да направите преглед при очен лекар, който да Ви определи с точност параметрите.

   Хубав ден желая,

   Таня Ройдева

   Отговори
 • sim_veli@abv.bg
  преди 9 месеца

  Здравейте, базисната кривина, предписана ми от лекар е 8.4. Това означава ли, че лещите Ultrawave, които се предлагат само с кривина 8.7, не са подходящи за мене?

  Отговори
 • sim_veli@abv.bg
  преди 9 месеца

  Здравейте, базисната кривина, предписана ми от лекар е 8.4. Това означава ли, че лещите Ultrawave, които се предлагат само с кривина 8.7, не са подходящи за мене?

  Отговори
  • Tanya Roydeva
   преди 9 месеца

   Здравейте,

   Благодаря Ви за запитването. Базовата кривина се определя от очен специалист и тя е една от най-важните параметри при избора на контактни лещи. В случай, че имате предписана и измерена базова кривина 8.4, то лещи с кривина 8.7 не са подходящи за Вас. На пазара се предлагат контактни лещи с базова кривина 8.4, например тези: https://www.lentiamo.bg/…ay-aqua.html. В сайта ни можете да потърсите по параметри необходимите за Вас продукти.

   Оставам на разположение за съдействие.

   С пожелание за успешен ден,

   Таня Ройдева

   Отговори

Задайте въпрос или коментар на UltraWave (6 лещи)

*Задължителни полета

Доказано от нашите клиенти

0т 125 коментара 99 % са положителни.

excellent .everything was as I expected-timely delivery and the product is having 11 months shelf life, received just in front of my door at a price much cheaper than in regular pharmacy
Отлична
Професионално обслужване. Конкурентни цени. Бърза доставка.

Не пропускайте новините от света
на щастливите лещи!

Според закона за регистрация на продажбите, продавачът е длъжен да издаде и предостави документ за продажба на всички клиенти. Също така е задължително продавача да регистрира продажбата в данъчна институция без забавяне, в случай на техническа неизправност. не по-късно от 48 часа.