До 15% отстъпка за контактни лещи Lenjoy

4,9 Оценка

Вход

Всичко, което ви трябва (за Halloween) са Zombie контактни лещи

Choosing the right sunglasses lens colour
 

Дойде онова време на годината, когато всички зомбита, вещици и фенове на Франкенщайн търсят перфектния страховит костюм за Хелоуин. За да придадете на тоалета си особено страховит вид, не трябва да пропускате контактните лещи за Halloween.

Най-популярните? White Zombie и WhiteOut защото те карат очите ти да изглеждат студени, празни и мъртви. Но предлагат ли се и страховити лещи с диоптър?

Да, също така истинските носители на контактни лещи сред нас могат да се насладят на нощта си на Хелоуин с ясно зрение. Можете да изберете контактни лещи с с диоптър и без диоптър. Предлагат се в диоптри от 0 до –6.00.

 

Ако има вероятност да носите забавен костюм за Хелоуин тази година, контактните лещи Zombie вероятно не са за вас.


 

Каква е разликата между лещите White Zombie и WhiteOut?

И двата вида лещи са част от колекцията лещи на ColourVUE Crazy Lens. Те са перфектни аксесоари за Хелоуин и привличащи вниманието на всяко парти за Хелоуин. Зомбита, призраци, черепи – всички тези костюми изглеждат още по-добре с бели лещи.

Лещите White Zombie са истински Halloween бестселър, но и WhiteOut са много популярни. Това е така, защото те са по-дискретни от White Zombie, тъй като черният контур около ириса липсва. Това прави лещите WhiteOut изключително красива алтернатива.
 

Колко дълго могат да се носят лещите Zombie?

 

Благодарение на тяхната уникална технология, която гарантира достатъчна кислородна пропускливост и безопасност, и тъй като оцветителят е заключен в долните слоеве на лещата, можете да носите контактни лещи Zombie дълго време.

 

Просто не забравяйте да поставите лещите преди партито. След това можете да ги носите през цялата нощ без проблеми. Моля, не забравяйте да махнете лещите си преди лягане.
 

Прочетете тук и научете повече за контактните лещи

Важно:
 
  • Винаги поставяйте лещите преди поставянето на грима и ги сваляйте преди свалянето на грима.
  • Махнете незабавно лещите си, ако очите ви се раздразнят и почувствате дискомфорт или болка.
  • Ако сте забравили да ги извадите и заспите с лещите, или ако очите ви се дразнят, консултирайте се с очен лекар и лекувайте очите си възможно най-скоро.

Как се използват Zombie лещите?

 

Ако носите контактни лещи, вече знаете как да ги поставите. Ако не, ето кратко резюме за вас: 

 

Следвайте тези 5 стъпки:

  1. Измийте ръцете си:Важно е да се уверите, че ръцете ви са чисти.
  2. Не бъркайте лявата с дясната леща: Не слагайте лявата леща в дясното око и обратно. Кутийките за лещи е ви помогнат да разберете коя леща за кое око е.
  3. Манипулацията с лещите трябва да е много внимателна: Поставете леща на показалеца си и се уверете, че това е правилната форма – тя трябва да бъде огъната нагоре като купа. След като сте почистили лещата с подходящ разтвор, сте готови да я поставите в окото си.
  4. Внимателно поставете лещите си: Дръжте лещата с една ръка, докато с другата придържате клепача си. След това поставете лещата на повърхността на окото си. Повторете процедурата с другото си око.
  5. Мигнете няколко пъти – и сте готови! Уверете се, че при мигането очите се чувстват комфортно. Чувствате дискомфорт? Няма проблем. Извадете лещата, почистете с мултифункционален разтвор и поставете отново, след като сте капнали няколко капки за очи.

Имате въпроси? Вижте наръчните ни за начинаещи потребители на контактни лещи тук!
 

Белият цвят на Zombie лещите oтразява ли се на зрението и начина, по който виждам?

Много от нашите клиенти се чудят дали Zombie лещите се отразяват на зрението. Много от тях се чудят дали ще виждат „бяло“ докато носят тези лещи.

Отговорът е не. Няма да виждате „бяло“ докато носите лещите White Zombie или WhiteOut. Въпреки това, crazy лещите имат някакъв ефект върху зрението ни и затова препоръчваме да не се шофира докато ги носите.
 

И накрая, кои костюми изглеждат най-добре със зомби лещите?

 

Очевидно всички бели лещи, особено White Zombie и WhiteOut лещите, вървят перфектно с всеки зомби костюм. Най-популярните зомбита са тези от известната телевизионна поредица The Walking Dead.

 

Walking Dead

Ето от какво имате нужда, за да изглеждате като Walking Dead Zombie:

Облечете скъсана риза и поставете вашите зомби лещи. Намажете кожата си със сив цвят, нанесете кръвта от червена боя върху кожата и нанесете черен грим върху устата и очите.

И нека страховитото забавление да започне сега!

Прочетете