4,9 Оценка

Вход

9-те най-добри вдъхновения за Хелоуин грим

banner
 

Хелоуин е едно от онези събития, които си струва да се планира предварително. Това е едно от онези времена на годината, когато е особено готино да си играеш с грима си. Все повече хора празнуват Хелоуин, често защото това им дава възможност да практикуват уменията си за грим.

Бихме искали да ви подарим 9 вдъхновения за грим за Хелоуин за тази година. Разбира се, цветните контактни лещи са идеалният спътник на Хелоуин костюма, така че вижте сами как можете най-добре да комбинирате крейзи лещи със страшен костюм. 

1. CALAVERAS ~ SUGAR SKULLS

Това е флорална версия на Skull гримът, идеален за 31 октомври, базиран на декорациите от мексикансия “Ден на мъртвите”. 
 

Sugar Skulls

 

Как да създадете Sugar Skull грим?

Като основа, вашия първи пласт трябва да прилича на “нормален” череп, като постигате това с бял грим. След това можете да направите черни кръгове около устата, носа и очите – зоните, в които черепът обикновено е по-хлътнал. Сега вече можете да запълните тези кръгове с всеки цвят, който искате.

Като допълнение, можете да декорирате около очите и скулите с цветя. Ескеприментирайте с креативността си и създайте красиви цветни орнаменти. 

Inspired by @_moyindanga

2. GANGSTER CLOWN

Това изглежда доста добре и същевременно странно, но всъщност е доста лесно да се пресъздаде. Този грим е фокусиран основно върху очите и устата.
 

Gangster clown

 

Как да направите Ganster Clown грим:

Преминете със светло розово от областта на очите надолу до около средата на лицето. Сега нарисувайте черна извита линия в средата на лицето като граница, за да разделите двете части. В този случай очната част може да бъде изписана в стила на опушеното око. Можете също така да изчертаете линии в долната част на очите си, за малко по-драматичен резултат. Можете да направите същото и с веждите, както може да се види на снимката, с линия, сочеща нагоре.

Не на последно място, направете устните си тъмни с черното червило и изчертайте линия от двете страни на ъгъла на устата си. Този грим, заедно с BlackOut цветни лещи определено ще изуми приятелите ви. Използвайте нестандартна риза и забележим шал, за да допълните визията на Gansger Clown.

Inspired by @viligancheva

3. WHITE WALKER

И сега става още по-страшно – с простото, но изумяващо изражение на White Walker!
 

WHITE WALKER

 

Ето какво ви трябва за визията на White Walker:

Покрийте лицето, шията, устните и ушите си с бял грим, като използвате гъба и внимавате да оставите очите си непокътнати. Начертайте кръг около клепача и запълнете зоната с черно.

След това можете да започнете да добавяте тънки линии, като рисувате хребети и бръчки с черен грим, като използвате тънка четка. Изгледът е текстурен и разхвърлян, така че не се притеснявайте за точността.

4. PUMPKIN

Ами…всички знаем, че тиквите не са много страшни…по принцип. Но само вижте този грим! Детайлите са изумителни – определено придават онази страховита визия, която търсим.
 

Pumpkin

 

Всичко, което ви трябва, за да направите този грим:

Просто сложете сенки за очи и рисувайте с очна линия изразително, докато постигнете подобен ефект на опушено око. Начертайте още няколко точки върху клепача и окото е готово. Използвайте оранжева боя за долната половина на лицето си.

След това нарисувайте устата с широка, дълга черна форма, като половин луна и добавете линии, които могат да бъдат боядисани в различни дължини надолу и нагоре. За тази визия са идеални лещите Nemesis или Yellow.

Inspired by @taniavelascomua

5. WEREWOLF

Всички знаят, че върколаците излизат навън веднъж в месеца, когато има пълнолуние. Нека видим как можем да направим истински Хелоуин грим по този повод.
 

Werewolf

 

За Werewolf грима ще ви трябва:

Покрийте горния и долния клепач с тъмно кафяви сенки и очертайте вътрешния ъгъл на всяко око с черна очна линия.След това трябва да добавите малко бяла сянка точно под веждите и да слеете. Срешете веждите си нагоре, като използвате чиста спирала.

Начертайте черна сянка под върха на носа и по долните краища на ноздрите до лъка на купидон. Оцветете цялата зона на устата с тъмночервено червило така, че да изглежда все едно току-що сте хапнали кърваво ястите. За да придобиете още по-впечатляващ вид, вземете си от Lentiamo лещите Twilight.

Inspired by @vannmakeup_

6. SKULL

Skull гримът може да бъде много труден за създаване, но ние ще ви покажем как да го направите по лесния начин. Всъщност, ще бъде точно толкова уникален! Обещаваме!
 

Skull

 

Ето как да сътворите Skull грим:

Поставете черни кремави сенки за очи или боя на лицето в кръг около очите. Уверете се, че също преминава и през веждите ви. Използвайте същото черно на носа си.

За останалата част от лицето си просто използвайте лек прах, за да направите лицето си възможно най-бяло. За зъбите използвайте черно червило, за да изтеглите линии през устата си. Можете да използвате тъмна пудра върху скулите си, ако искате.

Inspired by @selenebagnato

7. MERMAID

Това вдъхновение ще бъде от полза за тези, които предпочитат сладки и романтични визии за Хелоуин.
 

Mermaid

 

За перфектния Mermaid грим ви трябва:

Отново, лицето е първо грундирано със светъл цвят. В следващата стъпка са подчертани скулите като най-характерната особеност на гримът за русалката. Много лесно може да си помогнете с обикновен чорапогащник. Издърпайте мрежестите чорапогащници над главата си и потупвайте цветни сенки за очи (например тюркоаз) с прахова четка, отново и отново на кожата, където искате да постигнете ефекта на рибата. Сложете същите сенки и на клепачите си.

Попълнете грима за очите с очна линия, добавете и мигли, за да засилите външния вид и запълнете веждите си с лилави сенки за очи. Можете също така да използвате грим фиксатор, по този начин скулите ще останат чисти и остри.

Inspired by @crona_keaton

8. STAPLED FACE

Зловещият наситен и закован нос е достатъчно страховит, за да направи заслужаваща си Halloween маска.
 

stapled face

 

Ето какво ви трябва за този грим:

Трябва предварително да си купите моделиращ восък и фалшива кръв. С помощта на восъка създайте дълга пръчка като наденица, като разтърквате материала в ръцете си. Поставете го на носа си.

Смесете ръбовете с помощта на шпатула, която обикновено е включена в мострата за моделиране. Нанесете основата върху областта и я поставете с полупрозрачен насипен прах.

Използвайте клечка за зъби, за да изкопаете вертикална линия във восъка. Нанесете крем-гел в процепа, за да създадете дълбочина и натопете тъмносини, зелени и тъмночервени сенки около носа и очите, за да създадете подобия на синини. Използвайте малки скоби и ги поставете много внимателно един върху друг на носа си. И ето имате маска на зашито лице!

Inspired by @viktoriaharingova

9. DEVIL

Може би сте се родили с дяволски хубав външен вид, но да придобиете пълната визия на демон не е толкова лесно, колкото изглежда. Имате късмет, че сме тук и ще ви покажем как да се сдобиете с точно тази визия!

Devil

 

Как да направите този грим?

От вас зависи дали искате да покриете цялото си лице с червен грим или не. За тази работа е най-добре да използвате гъба. Можете да започнете, като изберете разположението на първия си дяволски рог и нанесете с дъвка или друго безопасно лепило за кожата. Повторете с другия рог. Ако това изглежда твърде просто, можете да добавите фалшива кръв към рогата си.

Използвайте тъмно червено червило и нанесете кръвта, сякаш капе от устата. Опушеното око е може би най-подходящо за този грим.

Inspired by @kattrinkak

Прочетете