Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Европейска компания 15 държави в Европа

Вход

Biotrue ONEday – for Presbyopia (30 лещи)

Еднодневни контактни лещи от производителя Bausch & Lomb - Други

в наличност > 500 кутии

Поздравления! Вие получавате 72 бонус точки с тази покупка!

101,50 лв. 72,00 лв.

Изберете параметри Помощ

Изпращане 26. 2.

+ изберете параметри за втора кутия

Правилният избор за контактни лещи

Защото ние имаме уникални предимства.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

Безплатна доставка над 30 лева

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 5 лева.

9 години на пазара

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 0,5 милиона клиенти.

Biotrue ONEday - for Presbyopia рейтинг: 98 %Базиран на 10 коментара

Показване само на рейтингите с коментари

Детайли относно Biotrue ONEday - for Presbyopia (30 лещи)

Biotrue ONEday for Presbyopia са еднодневни мултифокални контактни лещи, специално предназначени за потребители с пресбиопия. Най-новият 3-зонов дизайн използва естествените свойства на окото при фокусиране на далечни и близки предмети, както и на обекти, разположени на средна дистанция. По този начин се осигурява ефективна корекция на зрението на всякакви дистанции. Лещите Biotrue ONEday for Presbyopia са произведени от материал, наречен HyperGel Nesofilcon A, който съчетава в себе си свойствата на класическия хидрогел и силиконовия хидрогел. Това означава, че разполагат с високо съдържание на вода и изключителна кислородна пропускливост. Технологията HyperGel работи на принципа на активни съставки, съдържащи се в горния слой на материала на лещата. Тези съставки са включени в създаването на липидния слой, който предотвратява дехидратация на лещата. Така лещите остават приятно влажни и запазват отлични оптически характеристики през целия период на използването им. Съдържанието на вода в лещите Biotrue ONEday е 78%, което е сравнимо с процентното съдържание на вода в роговицата.

UV филтърът в контактните лещи повишава защитата на роговицата от опасните ултравиолетови лъчи. Въпреки това, лещите не покриват цялата част на окото, затова комбинацията от контактни лещи с UV филтър и слънчеви очила е идеална за пълна защита от ултравиолетов­ите лъчи.

Въпроси (1×)

Коментари относно Biotrue ONEday – for Presbyopia (30 лещи) Задайте въпрос

 • Снежана Нинова

  Здравейте, моля, за вашето мнение дали правилно съм си избрала диоптъра на лещите. Очилата са ми +5/+3 близо, далече, Pd mm съответно 29/30. Получих си вече първата поръчка с Bio true +3+H ежедневни, но са ми слаби на близо, затова сега поръчах +3,25/H. Дали с тази информация, може да ми дадете съвет дали е достатъчно ? От много години съм с лещи Pure vision multifocal, последно +2,75H, но получих ечемик/халацион в рамките на 2 месеца последователно и на двете очи и ми направиха корекция на диоптъра, но лекарите не бяха убедителни за диоптъра на лещите. Препоръката им е за същия диоптър като очилата, но релно с очилата виждам доста по добре наблизо от лещите. Избрах си също капки за очи Bio true, но чета, че не се слагат върху лещите, но предполагам се слагат преди или след тях? В предвид последните ми проблеми с очите, дългото стоене пред компютър, жеги и климатици, възраст след климакс, моля да ме посъветвате кои капки за очи мога да ползвам през деня, когато съм с лещи и кои през другото време, вечер, преди сън евентуално, сутрин за освежаване преди лещите. Предварително благодаря!

  Отговори
  • Tanya Roydeva Lentiamo.bg

   Здравейте,

   Благодаря Ви за запитването. Относно контактните лещи, винаги съветваме клиентите си да се консултират с очен специалист, а в случай, че той не е достатъчно компетентен, да потърсят второ мнение. По принцип параметрите за очила се различават от тези за контактни лещи, тъй като лещите се слагат директно в очите и малко или много има промяна в самия диоптър. Не мога да кажа дали лещите с новите параметри, които поръчахте, че са точните за Вас, това би трябвало да бъде уточнено с офталмолог. Но след като с по-малките стойности не виждате добре на близо, то вероятно би трябвало те да се увеличат. Надявам се всичко да е наред.

   Относно капките за очи, тези които сте поръчали не са подходящи за капене директно върху лещите, тоест трябва да се прилагат половин час преди поставянето им. Мога да Ви препоръчам капки за очи, които също овлажняват чудесно и могат да се поставят директно върху контактните лещи колкото пъти на ден е необходимо – ​https://www.len­tiamo.bg/hyabak-15-gtt-10.html

   Оставам на разположение за допълнителни въпроси.

   Желая Ви успешна нова седмица,

   Таня Ройдева

   Отговори

Задайте въпрос или коментар на Biotrue ONEday – for Presbyopia (30 лещи)

*Задължителни полета

Доказано от нашите клиенти

0т 117 коментара 98 % са положителни.

Бързо и точно!
Большой каталог, отличные цены, быстрая доставка. Мы очень довольны и через полгода закажем снова :)
Винаги коректни и точни!

Не пропускайте новините от света
на щастливите лещи!

Според закона за регистрация на продажбите, продавачът е длъжен да издаде и предостави документ за продажба на всички клиенти. Също така е задължително продавача да регистрира продажбата в данъчна институция без забавяне, в случай на техническа неизправност. не по-късно от 48 часа.