Вход
Jakub Odcházel, DiS.

Jakub Odcházel, DiS.

Главен оптик

Спознайте се с Якуб, главен оптик и мениджър на веригата оптики на Lentiamo! Якуб умело ръководи и обогатява екипа на оптиката и клиентите ни с медицинското си ноу-хау. Като медицински съветник в Lentiamo, той играе централна роля и в създаването на нашето медицинско съдържание. Основните задължения на Якуб включват:

  • Създаване на нови оптични магазини и управление на вече съществуващите
  • Наблюдение над бизнес аспекта в областта на оптометрията

Ключов принос на Якуб към съдържанието в Lentiamo:

Якуб е главният човек, който ни помага за медицинското съдържание. Той преглежда медицинските изследвания на екипа за неточности, разглежда потенциалното съдържание, както и е незаменим източник на информация. Благодарение на неговите знания, екипът за съдържание е в крак с последните новости в офталмологията и грижата за очите.

Образование, специалности и професионален опит:

Образованието на Якуб в областта на оптометрията започва с Висшето професионално медицинско училище и Средното медицинско училище. С повече от десетилетие професионален опит, разпределен между D-Optik и Lens Centrum, Якуб донесе значителен опит със себе си в Lentiamo преди повече от пет години. До ден днешен, той продължава да подобрява нашите магазини и съдържание.

Като сертифициран оптик и специалист, Якуб има богат и разнообразен опит. Той е експерт по:

  • Простванствени очни прегледи 3D PasKal и рефракция
  • Всичко по отношение на контактните лещи
  • Материали и процеси за обработка на ръбове при производството на очила
  • Законодателство за оптиките и управлението в областта на оптометрията

Якуб искрено се радва на работата си в областта на грижата за очите. Работната атмосфера, екипът му и вълнуващите възможности за развитие в Lentiamo са сред любимите за него аспекти от работата.

Искате ли да се запознаете с Якуб по-добре? Вижте кои са трите му главни интереса в областта на грижата за очите по-долу!

Обучава се в областта на корекцията на функциониращо бинокулярно зрение, следи новите и старите тенденции в модата на очилата и се развива в очната индустрия.

Назад