Медицинско съдържание, на което можете да се доверите

Медицинското съдържание на Lentiamo.bg се контролира и управлява от водещи оптици и здравни специалисти. По този начин ние гарантираме, че предоставената от нас информация е винаги обективна, надеждна и актуална.

Jakub Odcházel
Jakub Odcházel
Мениджър Оптика

Запознайте се с Jakub Odcházel, мениджър и ръководител на нашите оптици! Той ръководи нашия екип от професионалисти и постоянно обогатява знанията на нашите оптици и клиенти със своето медицинско ноу-хау. Но това не е всичко - като медицински съветник в Lentiamo, Jakub играе централна роля в създаването на нашето медицинско съдържание.

Как Jakub допринася за създаването на медицинското ни съдържание?

Като медицински консултант в Lentiamo, Jakub преглежда всички наши текстове относно грижата за очите. Той проверява медицинската точност на нашите детайлно проучени текстове, както по време на тяхното създаване, така и след това. По време на регулярните съдържателни срещи той също така информира екипа ни за най-новите разработки в офталмологията и по този начин предоставя нови идеи за вълнуващи статии.

Какви са отговорностите на нашия мениджър и ръководител оптици?

  • Jakub отговаря за всички въпроси, свързани с офталмологията и зрителните увреждания. Това включва поръчка на нови оптични стоки, предоставяне на медицинско съдържание за нашите изделия и отговаряне на въпросите на нашите клиенти по офталмологични въпроси.
  • Той е отговорен и за управлението и работата на нашата оптика, както и за извършване на 3D рефракция, използването на контактни лещи и консултиране на нашите клиенти относно оптичните продукти.
  • Когато става въпрос за наемане на нови медицински експерти, можем да разчитаме, че Jakub ще намери най-професионалните оптици.
  • Не на последно място - подбор на най-новите слънчеви очила от всички основни марки и информиране на нашите клиенти за важни теми като UV лъченията.

Назад