4,9 Оценка

Вход

Висококачествени лещи за слънчеви очила от Lentiamo

 

sunglasses lenses from Lentiamo

 

 

Искате да си закупите слънчеви очила и да сте сигурни, че те са снабдени с висококачествени лещи? Сега можете да направите това от комфорта на дома си!

Изберете една от многото ни рамки, изберете лещи за слънчеви очила и посочете желаното от вас покритие и нюанс. След това нашите оптометристи ще погдотвят слънчевите ви очила в нашата оптична лаборатория.

Открийте широката гама от лещи за слънчеви очила тук!

Персонализирайте слънчевите си очила

Лещи за слънчеви очила от Lentiamo: UV400 филтър, защита от отблясъци и максимален комфорт


 •     
 •     

  100% UV защита    

  Стъклата на слънчевите ви очила предоставят 100% защита срещу UV лъчи, благодарение на нашия висококачествен филтър UV 400.


 •     

 •     

  Без отблясъци и замърсявания    

  Лещите на слънчевите ви очила са с безплатно антирефлексно покритие. То предотвратява нежеланите отблясъци от предната и задната страна на лещите и ги предпазва от надраскване, както и от вода и мръсотия.

 •     

 •     

  Леки, но и здрави

  Лещите на слънчевите ви очила могат да бъдат изработени от CR-39 или Trivex в зависимост от предпочитанията ви. И двата материала предлагат отлична оптика и здравина, както и комфорт при носене. Научете повече за материалите, от които нашите оптици изработват лещите на слънчевите ви очила

Лещи за слънчеви очила, изработени по поръчка с желания оттенък и покритие

sunglasses lenses with single-colour tint

Лещи за слънчеви очила с оцветяване в един цвят

Изберете опцията "Обикновен нюанс" и ще получите лещи за слънчеви очила с 85% оцветяване. Можете да избирате между кафяви, сиви и зелени лещи.

 
sunglasses lenses with gradient tinting

Лещи за слънчеви очила с градиентно оцветяване

Изберете "Градиент" и се насладете на слънчеви очила, които са оцветени прогресивно отдолу нагоре. Можете да избирате между кафяви, сиви, зелени и сини лещи.

mirrored sunglasses lenses

Огледални лещи за слънчеви очила

Изберете огледални лещи, ако искате слънчеви очила, които осигуряват максимално ярка картина. Те значително намаляват отблясъците. Можете да избирате между сини, златни и сребърни лещи.

 
polarised sunglasses lenses

Поляризирани лещи за слънчеви очила

Изберете поляризирани лещи за максимална защита без отблясъци от повърхности като вода и сняг. Можете да избирате между кафяви и сиви лещи.

 
self-tinting sunglasses lenses

Самозатъмняващи се лещи за слънчеви очила
 

Изберете самозатъмняващи се лещи за слънчеви очила, за да си осигурите най-доброто зрение и защита при всякакви условия. Тъй като самозатъмняващите се лещи (наричани още фотохромни лещи) реагират на ултравиолетовата светлина, лещите ви ще потъмнеят с 8-85% в зависимост от интензитета на светлината. Можете да избирате между кафяви, сиви и зелени лещи.