4,9 Оценка

Вход

Изпробвайте безплатно слънчеви очила у дома

Изпробвайте безплатно слънчеви очила у дома

 

Изберете услугата Преглед & Тест и се възползвайте от уникалните условия за доставка:

  • Поръчайте избраните от Вас модели слънчеви очила до дома си или до офис на Еконт и ги пробвайте
  • Безплатна доставка
  • До 3 чифта
  • Запазете моделите, които Ви харесват - върнете тези, които не Ви допадат.

Какво представлява услугата Преглед & Тест?

Поръчката на очила онлайн може да предизвика доста въпроси. Как да намерите рамка, която наистина Ви пасва? Как да разберете дали лещите ще Ви осигурят необходимата острота на зрението? Ами условията за доставка и връщане, в случай че не сте доволни от поръчаните очила?

Можем да отговорим на всички тези въпроси с едно-единствено изречение: Използвайте Преглед & Тест! Защото с помощта на услугата Преглед и тест можете лесно да отворите, прегледате и изпробвате съдържанието на пратката. И всичко това преди да заплатите с наложен платеж.

Всичко, което трябва да направите, за да се възползвате от услугата в Lentiamo, е да активирате Преглед & Тест в кошницата си!

Как да се възползвате от Преглед & Тест в Lentiamo

Като клиент на Lentiamo имате право на услугата "Преглед и тест", която Ви позволява да получите няколко продукта до дома си, за да ги разгледате или изпробвате. Просто добавете желаните продукти в кошницата си, кликнете върху "Преглед & Тест" и след това върху "Завършване на поръчката". При получаване, ще имате възможността да отварите пакета, да пробвате очилата и да запазите тези, които Ви харесват. И чак след това да заплатите с наложен платеж.

Какви са условията за Преглед & Тест?

Ограничението на продуктите е 3, така че можете да поръчате до 3 чифта рамки за диоптрични очила, слънчеви очила или очила за компютър. Плащате само за стоките, които искате да запазите. Доставката на тези продукти е безплатна - нужно е да покриете само таксата за връщането на нежеланите продукти.

Услугата "Преглед и тест" е ограничена до 15 минути. През това време можете да изпробвате моделите и да изберете своите фаворити.

Струва ли нещо услугата Преглед & Тест?

За да ви помогнем да откриете идеалния чифт очила, предлагаме БЕЗПЛАТНА доставка, и преглед и тест. Заплащате само за връщането на нежеланите артикули и цената на продуктите, които искате да закупите. Куриерът изпраща останалата част обратно до Lentiamo, като връщането се покрива от Вас.

Други предимства на опцията Преглед & Тест

Свобода на избор

Имате възможност да поискате промяна на получателя, мястото и времето на доставка по всяко време. За целта, моля, обърнете се към нашия отдел за обслужване на клиенти номер 02 4928553, имейл  info@lentiamo.bg   или отговаряйки на един от имейлите, които сте получили от нас.

Бъдете в течение с пратките си

Винаги ще сте наясно къде се намира пратката Ви, благодарение на известията по имейл или SMS. Само с едно кликване можете да промените всяка доставка по имейл, преди да я получите.