Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Европейска компания 15 държави в Европа

Вход

Роговични контактни лещи

Това са контактни лещи с диаметър от 8.5 до 9.5 мм.

Произвеждат се като твърдите контактни лещи, или от PMMA, или от съполимер на метил метакрилат, който е кислородопроп­усклив.

За разлика от склералните контактни лещи, роговичните се приемат по-лесно от очите. По-малката използваема зона осигурява по-добър обмен на слъзния филм и по-лесно дишане на непокритата част на окото. Твърдите роговични контактни лещи със заоблени краища и адекватно движение върху окото, не причиняват конюнктивална хиперемия.

Коментари Задайте въпрос

  • Октай
    преди година

    Здравейте, Бих искал да попитам дали предлагате от тези склерални леши за очи? Преди години имах Синдром на Стивън Джонсън, което ми увреди очите. Имам познати от САЩ, които използват тези "склерални" лещи и са много доволни. Казват, че предотвратява понататъшното увреждане. Благодаря предварително!

    Отговори

*Задължителни полета

Не пропускайте новините от света
на щастливите лещи!

Според закона за регистрация на продажбите, продавачът е длъжен да издаде и предостави документ за продажба на всички клиенти. Също така е задължително продавача да регистрира продажбата в данъчна институция без забавяне, в случай на техническа неизправност. не по-късно от 48 часа.