До 15% отстъпка за контактни лещи Lenjoy

4,9 Оценка

Вход

Най-лесният начин да намерите слънчеви очила, които пасват на тона на кожата, цвета на косата и очите

Избор на правилния цвят на лещите за слънчеви очила

Всички знаем какво е чувството да отидем на оптик, за да си купим нови стилни слънчеви очила. Новия ни аксесоар трябва да е не само модерен, но и да пасва на очите ни, формата на лицето ни и цвета на кожата ни. Виждаме десетки модели, всичките уникални и красиви. Затова започваме да пробваме колкото се може повече модели очила, за да намерим ТОЧНИЯ МОДЕЛ.

Но всички слънчеви очила, които пробваме, отговарят ли и на нашия стил? Те всъщност допълват ли тона на кожата ни и цвета на очите или косата, или са просто са модна тенденция, която не ни устройва толкова много?

Спестете ценното си време и просто намерете новия си аксесоар онлайн с помощта на нашия наръчник! Ще ви покажем кои слънчеви очила наистина вървят добре с вашия стил!
 

1. Слънчеви очила, които пасват на тона на кожата ни

Като за начало, трябва да определим какъв точно е тона на вашата кожа, защото това ще ни даде информация за цвета на рамките и стъклата на слънчевите очила.
 

light skin tone and sunglasses

Студен тон на кожата

Прохладните тонове на кожата могат лесно да се определят: Ако бързо получавате слънчево изгаряне, имате сини, зелени или сиви очи и имате сини вени, вместо зелени, тонусът на кожата ви вероятно ще е по-хладен, отколкото топъл.

Най-добрите слънчеви очила за студен тон на кожата

С този тон на кожата, изберете зелени, лилави, сини, розови или сребристи рамки на слънчеви очила. Когато избирате цвета на стъклата, опитайте със син, розов, зелен и сребрист. Тези цветове най-добре ще съответстват на вашия тен и цвят на очите.

Някои хора имат смес от студени и топли тонове на кожата. Могат да избират между топли и студени цветови палитри. Но кои са най-добрите цветове за топлите тонове на кожата?
 

Топъл тон на кожата и слънчеви очила

Топъл тон на кожата

Топлите тонове на кожата са тези, които имат тен, кафяви или черни очи и по-скоро зелени, а не сини вени.

Най-добрите слънчеви очила за топли тонове на кожата

С топъл тон на кожата опитайте с червени, кафяви, бежави, оранжеви, златисти или жълти рамки. Тези цветове ласкаят цвета на кожата ви най-много. Изберете огнени цветове или сочно кафяво за стъклата на очилата си. Лещите ви ще паснат идеално на кожата и очите ви, ако изберете цветове в тези зони.

2. Слънчеви очила, които пасват на цвета на косата ви

Не само тона на кожата, но и цветът на косата ви играят важна роля, когато става въпрос за намиране на слънчеви очила, които допълват вашия стил. Прочетете нататък, за да разберете кои модели очила най-добре отговарят на вашия стил.
 

Топъл рус цвят на косата и слънчеви очила

Топъл рус цвят на косата

Топлата руса коса има меден или бронзов оттенък и е склонна да лежи от по-тъмната страна на русата гама. Хората с топла руса коса могат да избират от най-различни цветове. Кафявите тонове са отличен избор при закупуване на слънчеви очила, които вървят добре с топла руса коса. Подхождат им още моделите от типа Havana.

Студен рус цвят на косата и слънчеви очила

Студен рус цвят

Хората с ягодови, платинени и пепеляво руси коси имат малко по-светъл цвят на косата от топлите им руси приятели. Този тип хора изглеждат великопелно в цветове като черно, синьо и виолетово, тъй като те създават хармоничен контраст. В допълнение, по-хладния нюанс на розовите тонове си отива перфектно със студеното русо.

Топъл кафяв цвят на косата и слънчеви очила

Топъл кафяв цвят

Ако имате златисти или червени тонове в кафявия си цвят, вероятно имате топла кафява коса. Ето защо топлите, естествени цветове си допадат със зелени, червени, или златисти слънчеви очила. В допълнение, модния Havana стил ще ви пасне перфектно.

Студен кафяв цвят на косата и слънчеви очила

Студен кафяв цвят

Брюнетките с по-хладен оттенък обикновено имат пепеляв подоттенък в цвета на косата си. Черни, розови или сини слънчеви очила ще ви паснат идеално. Въпреки това, по-студеното кафяво и бежаво са най-добрия избор за вашия цвят на косата.

Червена коса

Червена коса и слънчеви очила

Червена коса

Червената коса също може да има различни тонове. Има по-студени червени тонове и топли оранжевеещи тонове. Всички нюанси на червеното обаче се съчетават красиво със зелени рамки или стъкла на слънчеви очила, които създават впечатляващ контраст с косата ви.

Нашите предложения за червена коса? Разгледайте тези слънчеви очила със зелени лещи.

Черна коса и слънчеви очила

Черна коса

Ако имате черна коса, тук също можем да говорим за два различни тона на черния цвят. По-студения тон си пасва перфектно със сини слънчеви очила, докато по-топлия тон изглежда уникално с кафяви слънчеви очила.Като цяло, черното винаги изглежда добре в комбинация с черни или зелени, или червени и лилави слънчеви очила.

Не сте сигурни кой модел си отива с черна коса? Вижте тези модели с черни лещи.

Сива коса и слънчеви очила

Бяла и сива коса

И бялата коса има студен и топъл нюанс. Всъщност, бялата коса е по-скоро студен тон, но сивата принадлежи към по-топлите тонове. Като цяло, можем да препоръчаме по-леки и цветни слънчеви очила. Например, червените или красиво лилавите тонове са най-добрия избор. Избягвайте кафяв или бежав цвят за слънчевите си очила, тъй като те отнемат вниманието от цвета на косата ви.

Най-добрите очила за бяла и сива коса? Опитайте с красиво червено Esprit ET 17971 513 52.

3. Слънчеви очила, които пасват на цвета на очите

Накрая бихме искали да представим важността на цвета на очите, когато става дума за закупуване на слънчеви очила. Прочетете кои рамки и стъкла са подходящи за вашия цвят на очите и нека очите ви блестят като диаманти!
 

Зелени очи и слънчеви очила

Зелени очи

Ако сте късметлия да имате красиви зелени очи, можете лесно да носите кафяви или златисти цветове. Ако търсите нещо екстравагантно, изберете розови или виолетови като по-контрастни цветове.

Зелените очи си пасват чудесно с Ray-Ban RB2180 710/73 49.

Сини очи и слънчеви очила

Сини очи

Сините очи са магнит за внимание и трябва да бъдат оптимално подчертани от цвета на слънчевите ви очила. Сините очи хармонизират идеално със сини и сиви тонове, но и кафявия тип Havana оформя красив контраст.

Колебаете се кои слънчеви очила да вземете за сините си очи? Разгледайте тези слънчеви очила със сиви лещи.

Кафяви очи и слънчеви очила

Кафяви очи

Точно както и цвета на косата ви, красивите ви дълбоки кафяви очи могат да бъдат по-студени или по-топли. Като цяло, златистите, кафявите или зелените слънчеви очила са стилни и подчертават кафявите очи.

Най-добрия спътник на кафявите очи? Carolina Herrera.

Прочетете повече

Стилни съвети и препоръки Как да изберете правилните слънчеви очила

Открийте каква е формата на лицето ви

Открийте каква е формата на лицето ви

Класически, неостаряващи модели слънчеви очила и рамки

Класически, неостаряващи модели слънчеви очила и рамки

Защо децата трябва да носят слънчеви очила

Защо децата трябва да носят слънчеви очила