😎 Сега: Разпродажба на слънчеви очила Lentiamo

Вход

Вечни модели слънчеви очила

Timeless sunglasses

 

След като намерите най-добрия чифт очила, който допълва лицето ви, искате да сте сигурни, че ще го носите всеки път, когато имате нужда от слънчеви очила. Ето защо съветът ни е да купите една от многото класически форми, които никога няма да излязат от мода:

 

Ray-Ban Aviator Large Metal RB3025 L0205 58

Слънчеви очила Pilot

Слънчевите очила Aviator, известни още като пилотни слънчеви очила, първоначално са били предназначени за пилоти, които защитават очите си по време на полет, а оттам и името на самите очила. Днес пилотните слънчеви очила са основна принадлежност в дома на всеки от нас. За 2019 г. тенденцията все още важи, както на пистите, така и на модните търговци на дребно.

Разгледайте тези слънчеви очила Pilot

Ray-Ban Wayfarer RB2140 901 54

Слънчеви очила Wayfarers

Слънчевите очила Wayfarer, създадени от дизайнера на Ray-Ban Raymond Stegeman през 1952 г., са едни от най-популярните модели слънчеви очила оттогава. Те са носени от всички, от известни личности до политици. Успехът на Wayfarer се дължи на неговия дизайн: естествени и универсални форми комбинирани с комфорт.

Разгледайте тези слънчевите очила Wayfarer

Meller Kubu Tigris Olive

Слънчеви очила в кръгла форма

Тяхната основна характеристика са техните кръгли лещи и ретро метални рамки или други цветни материали. Кръглите слънчеви очила са еднакво широки и високи, и имат меки ъглови части, с перфектно кръгли форми, които допринасят за един различен външен вид.

Вижте колекцията на Meller

Prada Linea Rossa Lifestyle 0PS 01TS 288255 56

Правоъгълни слънчеви очила

Правоъгълните слънчеви очила са широки правоъгълни лещи, някои с ъглови части, други с по-заоблени ръбове. Правоъгълните очила са отличен избор за почти всяко лице, особено за овални, кръгли или сърцевидни. Можете да намерите тези разнообразни рамки във всеки материал и цвят.

Разгледайте моделите правоъгълни слънчеви очила

Vogue 0VO 4085S 848/13 50

Teashades

Teashades, известни още като очилата „Джон Ленън“, бяха специфичен тип слънчеви очила, които често бяха носени обикновено по естетически причини, от контракултурата през 60-те години. за всеки, който обича нестандартното и е в търсене на добра UV защита.


 

Няма да сгрешите с тези модели, независимо кой дизайнер ще се наложи през следващия сезон. Просто се уверете, че сте избрали тези слънчеви очила, които отговарят на формата на лицето ви!


Прочетете повече

Съвети относно стила при покупката на слънчеви очила

Открийте каква е формата на лицето ви

Открийте каква е формата на лицето ви

Рамки за слънчеви очила, които отговарят на формата на лицето

Слънчеви очила, които отговарят на формата на лицето ви

Защо децата трябва да носят слънчеви очила

Защо децата трябва да носят слънчеви очила