Диоптрични очила Puma

Вид

Марка

Форма на рамката

Цена

Размер

  • Марка

    Puma

Диоптрични очила Puma

Открийте колекцията рамки на Puma за мъже и жени. Разгледайте нашата селекция от диоптрични очила от Puma, които можете да персонализирате според вашите диоптри, да добавите антирефлексно покритие, филтър за синя светлина и др. Всички рамки на Puma са изработени от леки, висококачествени, хипоалергенни материали.

Puma е повече от спортно облекло. Това е марката, която е фаворит не само много спортисти, но и на любителите на модата, които имат афинитет към т. нар. street wear. Колекцията очила, създадена от Puma, не прави изключение: минималистични, градски и същевременно изкл'чително функционални. Рамките се доставят с оригиналния им калъф и мека кърпа, идеална за почистване.

Намерете любимите си диоптрични очила Puma в Lentiamo. С включена безплатна доставка директно до вратата ви и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка над 30 лева

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 5 лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

Доказано от нашите клиенти

0т 215 коментара 96 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

i
Много бърза доставка и добре опаковани слънчеви очила. Размерите на стъклата бяха точни. Функцията за онлайн "премерване" беше частично полезна.
Винаги бързи, точни и качествени продукти.
Чудесни очила! Много са ми полезни, когато шофирам, очите ми не се измарят. Отговарят на описаните в сайта качества, цената е добра.