4,9 Оценка

Вход

Условия за връщане или замяна на продукт

Можете да върнете всеки продукт, закупен от нас, в рамките на тридесет (30) работни дни от датата, на която сте получили поръчката. Освен, ако продуктът е дефектен и имате оплакване, ние приемаме само контактни лещи, разтвори, капки за очи и аксесоари в техните оригинални, неотворени и неповредени опаковки.

Съгласно закона, потребителите в Европейския съюз имат право да се откажат от покупката си (договора) в срок от 14 дни от деня след доставката на стоките. Ние Ви предоставяме 30 дни срок за връщане. 30-дневният период включва 14 дни за отказ от договора и 14 дни за изпращане на стоките обратно на търговеца, като нито един от двата срока не е по-кратък от 14 дни.

Имате право да се откажете от договора в рамките на 14 дни, без да посочвате причина и без да дължите неустойка.

Имате право да заявите отказ в рамките на 14 дни, считано от деня, последващ деня, в който Вие или посочено от Вас трето лице (различно от куриера) приемете доставката на стоките.

Как да върнете поръчан продукт

1) Споделете с нас, че искате да върнете поръчан продукт.

Изпратете ни имейл на returns@lentiamo.bg. Имейлът трябва да съдържа следната информация

  1. Номер на поръчка
  2. Информация – дали става въпрос за рекламация, смяна на продукт или връщането на продукт.
  3. Описание на проблема
  4. LOT номер
  5. Информация дали опаковката на продукта е отворена или не
  6. По възможност снимки на продукта и опаковката му

Този имейл трябва да бъде изпратен в рамките на 14 дни от получаването на поръчката.

Ако е по-лесно за Вас, обадете се на нашият отдел „Обслужване на клиента“ и споделете, че искате да върнете поръчан продукт. Обадете ни се на 02 4928553.

2) Опаковайте поръчката и я изпратете

След като сте ни уведомили, че желаете да върнете поръчката си, изпратете продукта възможно най-скоро. Уверете се, че сте пакетирали правилно (не е добре да се използва нормален пощенски плик, за да се избегнат повреди по време на транспортирането). Приложете разпечатка на потвърждението на поръчката си. Вие носите отговорност за покриване на разходите по опаковане и изпращане. Моля, изпратете ни продукта на адрес:

Lentiamo S.R.O.
Lentiamo
Булевард „Тотлебен“ 53–55
София 1606
България

3) Седнете, успокойте се и очаквайте заплатената от Вас сума обратно.

Ще изпратим сумата на Вашата банкова сметка в рамките на 14 дни от получаването на върнатата поръчка.

Онлайн дискусионен център

Европейската комисия предоставя платформа за свободен достъп за разрешаване на онлайн конфликти между клиента и нас, без да е необходимо да се обръща към съдилищата чрез намесата на трета страна, наречена Орган за разрешаване на спорове, който действа като посредник между двете. Можете да получите повече информация на https://ec.europa.eu/consumers/odr.

СПЕЦИАЛНИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТНОСНО СПЕЦИФИЧНИ ПРОДУКТИ

В случай на прекратяване на договора, слънчевите очила трябва да бъдат изпратени обратно на адреса на продавача в първоначалното им състояние, включително принадлежности като калъф и кърпичка за почистване, както и неповредени опаковки – хартия или пластмасови опаковки, стикери, етикети и сертификат за автентичност. За възстановяване на пълната цена на покупката трябва да бъдат върнати всички подаръци и бонус продукти, закупени с бонус точки, получени с конкретната поръчка. Купувачът трябва да се увери, че слънчевите очила се доставят безопасно. Слънчевите очила трябва да бъдат върнати на адреса на изпращача в подходяща опаковка, за да се предотврати повреда.

Ако слънчевите очила или калъфи / аксесоари са повредени или липсват, продавачът си запазва правото да предложи само частично или никакво възстановяване в зависимост от размера на щетите, оценени от продавача. Номерът на поръчката на върнатите слънчеви очила трябва да бъде написан на кутията, в която се изпращат продуктите, а не на опаковката на артикула, за да се предотврати евентуално закъснение на доставката.

За извършване на рекламация е необходимо да попълните посоченият формуляр с всички необходими данни. Благодарим Ви!


Попълнете формуляр за връщане на продукт