Контактни лещи Comfilcon A

Период на подмяна

Вид

Производител

Марка

  • Материал

    Comfilcon A

Контактни лещи Comfilcon A

Какво е Comfilcon A?

Comfilcon A е материал за производството на контактни лещи, базиран на силокон-хидрогел и използван от производителя CooperVision. Материалът се използва за производството на контактни лещи Biofinity. Тъй като абсорбира водата много ефективно, лещите стават меки и гъвкави и пасват безопасно и удобно на очите ви. Самият материал има особено високо водно съдържание от 48%.

Какви са предимствата на контактните лещи с Comfilcon A?

Контактните лещи Comfilcon A не позволяват на очите ви да изсъхнат. В резултат очите ви се чувстват свежи през целия ден. Но как точно материалът осигурява този комфорт? Това е така, защото високата кислородна пропускливост на тези контактни лещи позволява кислородът да тече свободно към очите ви, сякаш изобщо не използвате визуална помощ. Заедно с високото съдържание на вода, Biofinity са едни от най-удобните и естествени контактни лещи, които можете да намерите на пазара.

Кои контактни лещи съдържат Comfilcon A?

Всички контактни лещи на марката Biofinity съдържат най-съвременния материал Comfilcon A. Независимо дали носите месечни контактни лещи Biofinity, мултифокални лещи Biofinity Multifocal или торични лещи Biofinity Toric, очите ви ще се възползват от отличните свойства на Comfilcon A.

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка над 30 лева

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 5 лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

Доказано от нашите клиенти

0т 212 коментара 96 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

i
Много бърза доставка и добре опаковани слънчеви очила. Размерите на стъклата бяха точни. Функцията за онлайн "премерване" беше частично полезна.
Винаги бързи, точни и качествени продукти.
Чудесни очила! Много са ми полезни, когато шофирам, очите ми не се измарят. Отговарят на описаните в сайта качества, цената е добра.