Вход

Ray-Ban Everglasses: Очила за компютър с прозрачни стъкла

Vojtěch Brtinský

Медицински прегледано от Vojtěch Brtinský, Оптометрист, на 5. 1. 2021. Създадено от Lentiamo

Най-накрая новите Ray-Ban Everglasses са тук!

Ултра модерната колекция за очила за компютър задава нови стандарти на пазара на очила и може да се похвали с елегантен градски дизайн, който да отговаря на вашия стил и индивидуалност. Ако не се нуждаете от корекция на зрението, но искате да препазите очите си, то този чифт очила без диоптър е точно за вас!

Офталмолозите, както и верните фенове на Ray-Ban, обожават тези очила заради техния усъвършенстван филтър за синя светлина. Той ви позволява да използвате вашия компютър, мобилен телефон или телевизор ежедневно, без да навредите на очите си.

Но това не е всичко. Прочетете повече за последната новост от Ray-Ban в блога на Lentiamo!

Ray-Ban Everglasses се предлагат като готови за носене очила с филтър, блокиращ синя светлина

Дизайнът на Ray-Ban и рамките на Ray-Ban винаги са привличали вниманието. Те са винаги модни, заради своите страхотни цветове и превъзходна защита. В допълнение към модерните си дизайни, новите Everglasses се открояват и заради усъвършенстваната си защита от синя светлина.

Така че, когато си купите чифт прозрачни очила, получавате очила за компютър без диоптър, които ви предпазват от сините светлинни вълни, излъчвани от цифровите екрани.

Ray-Ban Everglasses за дами

Очилата за компютър спомагат за намаляване на умората, минимизират яркостта за по-удобен изглед и подобряват контраста за по-естествени цветове. По този начин те предлагат защита на очите заедно с оптимален визуален комфорт. Синият филтър на Everglasses е проектиран да намали риска от напрежението на очите, като минимизира светлината на екрана и вътрешното осветление. Качествените очила блокират 20% от синята светлина или между 380 и 450 NM (въз основа на текущите научни доказателства).

Това позволява на всички възрастни и тийнейджъри, които прекарват много време пред цифрови устройства, да защитят очите си.

Вече не трябва да се притеснявате от дългите часове пред лаптопа или таблета – Ray-Ban Everglasses са единственият аксесоар, от който се нуждаете по време на работа – и като цяло винаги близо до цифровите екрани.

Ray-Ban Everglasses предлагат 100% UVA и UVB защита

Да, прочетохте правилно. Прозрачните стъкла със син филтър от колекцията Everglasses перфектно предпазват очите ви от синя И слънчева светлина. Това е така, защото очилата са снабдени с отличен UV филтър, който е активен денонощно – независимо дали стоите на пламтящото слънце или просто в светла стая, изпълнена със светлина.

Ray-Ban Everglasses разполагат с висококачествени минерално стъкло и полиамидни стъкла

Но това не е всичко. Колекцията Everglasses не само ви предпазва от слънчева светлина и синя светлина. Едно от най-големите й предимства са висококачествените и невероятно прецизни стъкла от минерално стъкло и полиамид. Те са не подлежат на изкривяване и са устойчиви на надраскване, така че можете да разчитате на техническо съвършенство и издръжливост.

Вижте всички предимства на прозрачните лещи Ray-Ban събрани на едно място

Прозрачните стъкла на Ray-Ban с филтър за синя светлина гарантират

  • защита от синя светлина – филтриране на синята светлина от цифровите екрани
  • 100% UVA и UVB защита
  • моденерна градска визия
Ray-Ban Everglasses за мъже

Какво чакате? Поръчайте очила Ray-Ban на Lentiamo и се възползвайте от най-удобното пазаруване и конкурентни цени.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти