4,8 Оценка

Вход

Контактни лещи Avaira Vitality

Изпробвайте контактните лещи Avaira Vitality и се насладете на прецизно зрение и комфорт през целия месец. Месечните контактни лещи на CooperVision отлично коригират късогледството и далекогледството. Те са изработени от най-добрите материали - силикон-хидрогел и Fanfilcon A - и доставят уникално усещане за лекота и комфорт по време на носене.

Какви са предимствата на месечните лещи Avaira Vitality?

Заедно с високо усъвършенстваните си материали и прецизната корекция на зрението, Avaira Vitality предлага на носещите контактни лещи и много други предимства. Те имат високо водно съдържание, спомагащо поддържането на естествената влага на лещите. В допълнение, месечните лещи успяват да предпазят очите от UV лъчите благодарение на своя UV филтър от клас 1. Той блокира повече от 90% от UVA и 99% от UVB лъчението.

Отличната кислородна пропускливост на технологията Fanfilcon A позволява на очите да дишат и да запазят естествения си вид, без признаци на зачервяване или дразнене.

Какви видове контактни лещи Avaira Vitality се предлагат?

Най-модерните лещи на марката CooperVision се предлагат както като обикновени месечни лещи, така и като торични контактни лещи с цилиндър. Благодарение на тяхната Unique Optimised Toric Lens Geometry™ технология, лещите Avaira Vitality коригират астигматизма във всички възможни диоптри, като стабилизират лещата върху окото с минимални отклонения.

Преминете от лещи Avaira към Avaira Vitality

Потребителите на лещите Avaira могат да преминат към линията Avaira Vitality без нова рецепта. Всичко, което трябва да направите, е да вземете рецептата на лещите си, да въведете параметрите си и да преминете от настоящите си лещи към Avaira Vitality!

Период на подмяна

Вид

Производител

Марка

  • Марка

    Avaira

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка над 30 лева

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 5 лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1287 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

i
Excellent!
Страхотни сте.
Бързи и коректни.