😎 Сега: Разпродажба на слънчеви очила Lentiamo

Вход

Контактни лещи Avaira Vitality

Изпробвайте контактните лещи Avaira Vitality и се насладете на прецизно зрение и комфорт през целия месец. Месечните контактни лещи на CooperVision отлично коригират късогледството и далекогледството. Те са изработени от най-добрите материали - силикон-хидрогел и Fanfilcon A - и доставят уникално усещане за лекота и комфорт по време на носене.

Какви са предимствата на месечните лещи Avaira Vitality?

Заедно с високо усъвършенстваните си материали и прецизната корекция на зрението, Avaira Vitality предлага на носещите контактни лещи и много други предимства. Те имат високо водно съдържание, спомагащо поддържането на естествената влага на лещите. В допълнение, месечните лещи успяват да предпазят очите от UV лъчите благодарение на своя UV филтър от клас 1. Той блокира повече от 90% от UVA и 99% от UVB лъчението.

Отличната кислородна пропускливост на технологията Fanfilcon A позволява на очите да дишат и да запазят естествения си вид, без признаци на зачервяване или дразнене.

Какви видове контактни лещи Avaira Vitality се предлагат?

Най-модерните лещи на марката CooperVision се предлагат както като обикновени месечни лещи, така и като торични контактни лещи с цилиндър. Благодарение на тяхната Unique Optimised Toric Lens Geometry™ технология, лещите Avaira Vitality коригират астигматизма във всички възможни диоптри, като стабилизират лещата върху окото с минимални отклонения.

Преминете от лещи Avaira към Avaira Vitality

Потребителите на лещите Avaira могат да преминат към линията Avaira Vitality без нова рецепта. Всичко, което трябва да направите, е да вземете рецептата на лещите си, да въведете параметрите си и да преминете от настоящите си лещи към Avaira Vitality!

Период на подмяна

Вид

Производител

Марка

  • Марка

    Avaira

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1620 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Страхотни са от сайта. Винаги помагат, дават отстъпки, а с точните може да се взимат допълнителни неща. :)
Fast delivery, everything correct.
Препоръчвам! Обслужването е на ниво. Получихме обратна връзка когато ни се наложи. Продуктът ни беше доставен бързо. Качествени продукти.