Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Медицинско съдържание, на което можете да се доверите

Медицинското съдържание на Lentiamo.bg се контролира и управлява от водещи оптици и здравни специалисти. По този начин ние гарантираме, че предоставената от нас информация е винаги обективна, надеждна и актуална.

Leonie Bauer
Leonie Bauer
Ръководител на съдържанието

Леони е ръководител на съдържанието в Lentiamo. Тя изследва медицинско съдържание, обсъжда сложни въпроси с нашите оптици и създава образователни текстове за нашия блог, речник и различни ръководства. Нейната специалност е да направи сложни офталмологични проблеми разбираеми.

Индивидуален профил:

Леони работи като ръководител на съдържанието в Lentiamo. Тя е специализирана в изследване и писане на нашето медицинско съдържание. Основните ѝ теми включват грижа за контактните лещи, очни заболявания, както и тенденциите при слънчеви очила и UV-защита.

Освен това тя преглежда и коригира съдържанието на другите ни автори и с консултацията с нашите оптици проверява нашите статии относно тяхната научна точност. Това включва създаването на обяснителна графика и таблици.


Основните ѝ задачи са да:

  • превърне сложните теми в разбираеми текстове - вярна е на мотото „офталмологичното съдържание трябва да е просто обяснено".
  • разчита на информацията от различни известни източници, както и на познанията на нашите вътрешни и външни оптици и офталмолози.
  • се консултира с нашите медицински експерти още от самото начало по време на разработването на медицинското съдържание.


Тези процеси ѝ позволяват да гарантира, че нашите статии и ръководства отговарят на най-високите медицински и научни стандарти.

Назад