Вход

Ray-Ban Everglasses

Емблематични рамки
Стъкла без диоптър
Защита от синя светлина

Вид

Марка

Форма на рамката

Показани 9 от 9 продукта

Ray-Ban Everglasses

Никога без чифт. Това е мотото на новите Ray-Ban Everglasses, най-модерната колекция от очила за компютър на марката. Те доказват, че един чифт очила е напълно достатъчен, за да ви предпази от излагане на светлина, без значение за какъв вид е тя. Може да седнете пред компютъра, в ярко осветена стая или на слънце - Ray-Ban Everglasses ви предпазват от синя светлина, вътрешно осветление и слънчева светлина.

Кои рамки са част от колекцията на Ray-Ban Everglasses?

Нека започнем с дизайна на новата колекция очила. Създателите на Ray-Ban Everglasses са останали верни на своя иконичен стил при създаването на колекцията си от очила за компютър. Те избират най-популярните и най-добрите рамки на марката и ги снабдяват с филтър за синя светлина и UV филтри. Това означава, че отсега нататък можете да закупите най-емблематичните рамки като легендарния Ray-Ban Wayfarer, Clubmaster и Aviator като част от колекцията Everglasses.

Снабдени ли са Ray-Ban Everglasses с филтър за синя светлина?

Да! Тези очила Ray-Ban и техните прозрачни стъкла с филтър за синя светлина са модерен аксесоар за работа с компютър, който предпазва от вредните сини светлинни лъчи, излъчвани от цифровите устройства. Причината, поради която се нуждаете от очила за компютър е ежедневната употреба на компютри, мобилни телефони, таблети и телевизори, което може да натовари много очите.

Следователно Everglasses са проектирани да блокират 20% от синята светлина между 380 и 450 NM. Това позволява на тези готови за носене недиоптрични очила да предпазват очите ви от дигитално напрежение на очите, умора и главоболие. Техните стъкла с филтър за синя светлина помагат за намаляване на умората на очите, минимизират яркостта и подобряват контраста. Когато се носят през вечер, стъклата на Ray-Ban могат дори да предотвратят затруднено заспиване.

Оставете очите ви да се възползват от защита, съчетана с оптимален визуален комфорт.

Осигуряват ли Ray-Ban Everglasses UV защита?

Колекцията Everglasses може да се похвали не само с модерения си филтър за синя светлина. Също така си струва да се спомене нейната модерна UV защита. Тя ви осигурява 100% денонощна защита от слънце и следователно прави очилата идеалния аксесоар за целия ден.

Уверете се сами - носете модел Ray-Ban Everglasses в офиса или домашния офис, както и за спорт и слънчеви бани, и изпитайте невероятния комфорт.

Какви материали са използвани за направата на Ray-Ban Everglasses?

Прозрачните стъкла на Ray-Ban са изработени от висококачествени материали. Те осигуряват висока издръжливост, здравина и максимална функционалност. Когато поръчате чифт очила за компютър от колекцията Ray-Ban Everglasses, допълнително ще получите първокласен калъф и кърпа за почистване на очила - всичко това без допълнителни разходи за доставка, както подобава на Lentiamo.

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка над 30 лева

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 5 лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

Доказано от нашите клиенти

0т 177 коментара 97 % са положителни.

Перфектни във всяко отношение! Бърза и коректна услуга! Горещо препоръчвам на всеки!
Amazing, quick delivery and quality producs.
Бързо и точно!