Слънчеви очила - с отстъпки до 40%

Очила за компютър Meller за вашия екип

Очила Meller Blue light 10+1

Искате да поднесете наистина смислен коледен подарък на своя екип? Тогава изберете аксесоар, който действително ще подобри работния ден на вашите служители: очила за компютър, които филтрират синята светлина, излъчвана от цифровите екрани.

Сигурно се питате защо вашите служители се нуждаят от защита от синята светлина? Нека експертите от Lentiamo обяснят.

Прекарвайки средно по 8 часа на ден пред екрани, вашият екип е изложен на синя светлина за дълъг период от време. Това може да доведе до умора на очите, зрителна умора и безсъние. Очилата за синя светлина от Meller помагат да се неутрализира синята светлина и по този начин да се предотврати умората на очите, намаляват яркостта за по-удобно гледнае и осигуряват по-добър контраст, за да се виждат по-естествени цветове.

Направете поръчка на 10 очила за синя светлина Meller и получете 1 безплатен чифт!

Lentiamo ви предлага празничната възможност да закупите модерни компютърни очила за вашите колеги на промоционални цени. Купете 10 или повече чифта очила за компютър от Meller и получете 1 безплатен чифт.

Поднесете подарък на себе си и близките си!


Активирайте коледната оферта

Ако искате да се възползвате от тази уникална оферта, добавете 10 (или повече) чифтове очила Meller с филтър за синя светлина в кошницата си и завършете поръчката. След това безплатният чифт очила ще бъде автоматично добавен към покупката ви и ще ви бъде доставен заедно с останалите модели.