Месец на Здравословното Зрение

Здравите очи и зрение са жизненоважни за ежедневието ви. Те ви позволяват да взаимодействате със заобикалящата ви среда, пазят ви в безопасност и ви помагат да поддържате бистър ум. Ето защо, добрата грижа за очите е от съществено значение за здравето.

Като експерт в грижата за вашите очи, Lentiamo ще ви покаже колко лесно е да изградите рутина, която поставя на първо място вниманието към вашето зрението.

Отпразнувайте Месеца на Здравословното Зрение с Lentiamo!

Тази година Световният ден на зрението се отбелязва на 14-ти октомври. Нашите оптици искат да използват това събитие като възможност да повишат осведомеността за значението на здравословното зрение през целия месец октомври.

Заедно с нас ще научите до какви последици могат да доведат влошеното зрение, излагането на слънце и светлината от екрана върху очите ви. Запознайте се с пълната гама от помощни средства за зрението и се възползвайте от големите ни отстъпки на диоптрични очила, контактни лещи, очила за компютър и спортни очила!

Какво е състоянието на очите ви?

Нелекуваното увреждане на зрението може да се обостри с течение на времето. Затова то изисква цялостна корекция на зрението.

В Lentiamo можете да избирате от широка гама висококачествени диоптрични очила от комфорта на собствения си дом. Нашите оптици могат да снабдят всички модели рамки с лещи и покритие по ваш избор.

Намерете любимия си модел, пробвайте го онлайн и поръчайте персонализираните очила до прага на дома ви безплатно и с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Нашата оферта от 5-ти до 9-ти октомври: 10% отстъпка от ВСИЧКИ очила с код Glasses4u. Не пропускайте да се възползвате!

Намерете подходящите за вас диоптрични очила

Замъгленото зрение е изтощително и има тенденцията да се влошава с напредването на времето. За да спрете влошаването на зрението си, съществуват различни контактни лещи, които ще ви осигурят необходимата корекция, без да се забелязват.

В Lentiamo можете да избирате от широка гама висококачествени контактни лещи от комфорта на собствения си дом. Независимо дали предпочитате еднодневни, месечни или контактни лещи за продължително носене, лещите от популярната марка Lenjoy ви предлагат ефективна корекция на зрението на достъпни цени.

Изберете материала, водното съдържание и кислородната пропускливост, които най-добре отговарят на вашите нужди, и получете лещите си в рамките на два работни дни.

Нашата оферта е от 11-ти до 16-ти октомври: 46% отстъпка от ВСИЧКИ контактни лещи от Lenjoy с код Lenses4u. Не пропускайте да се възползвате!

Намерете подходящите за вас контактни лещи

Натоварването на очите, липсата на концентрация и безсънието могат да бъдат свързани със светлината, излъчвана от екраните на цифровите устройства. Компютърните очила филтрират част от синята светлина, за да ви улеснят в работата и да подобрят съня ви през нощта.

В Lentiamo можете да избирате от широка гама очила за компютър от комфорта на собствения си дом. Купете готови очила за компютър от Ray-Ban и Meller или добавете в рамка по ваш избор, висококачествени лещи, предпазващи от синя светлина.

Изпробвайте любимите си модели онлайн и ги получете безплатно до прага на дома си с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Нашата оферта от 18-ти до 24-ти октомври: 10% отстъпка от ВСИЧКИ очила за компютър с код Blue4u. Не пропускайте!

Намерете подходящите за вас очила за компютър

Спортовете на открито са забавни, но могат да изложат очите ви на риск поради излагане на ултравиолетови лъчи, мръсотия или вода. Намерете чифт спортни слънчеви очила, които да са подходящи за приключенията ви през цялата година!

В Lentiamo можете да избирате от широка гама спортни очила от комфорта на собствения си дом.

Изпробвайте висококачествени слънчеви очила от Oakley, Adidas, Nike, Smith или много други спортни марки онлайн и ги получете с безплатна доставка до дома си.

Нашето предложение от 26-ми октомври до 31-ти октомври: 10% отстъпка от ВСИЧКИ спортни слънчеви очила с код Shades4u. Не пропускайте да се възползвате!

"

Намерете подходящите спортни слънчеви очила

Всяка седмица ще ви информираме за конкретна тема и ще ви предлагаме възможност да пазарувате визуални средства с голяма отстъпка. Следете нашия календар!

Разгледайте актуалните ни оферти. Ако не искате да ги пропуснете, абонирайте се за нашия бюлетин
или ни последвайте на:

 1. 4-ти до 9-ти октомври

  10% отстъпка на диоптрични очила

  код: Glasses4u

  Първа седмица

 2. 11-ти до 16-ти октомври

  46 % отстъпка на лещи Lenjoy

  код: Lenses4u

  Втора седмица

 3. 18-ти до 24-ти октомври

  10% отстъпка на очила за компютър

  код: Blue4u

  Трета седмица

 4. 26-ти до 31-ви октовмри

  10% отстъпка на спортни очила

  код: Shades4u

  Четвърта седмица

Открийте Lentiamo

*Отстъпката може да се прилага само за артикули, които вече не са намалени. Офертите не могат да се комбинират. Всички намаления са окончателни.