Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Медия

Медия

Ние сме един от най-големите онлайн магазини за контактни лещи в България. Освен, че продаваме големи количества от тях, имаме и добри познания за очите и лещите. Ако желаете да напишете тема, свързана с контактните лещи или очите, не се колебайте да се свържете с нас!

Таня Ройдева
info@lentiamo.bg
www.lentiamo.bg

София, 4. Март 2016 – Българските потребители вече имат по-голям избор за закупуване на контактни лещи. Свой интернет магазин отвори Lentiamo.bg – популярен европейски дистрибутор в този сегмент. Компанията Lentiamo s.r.o, която управлява бизнеса, оперира в 17 държави в Европа и през 2015 година достига ръст на продажбите си в размер на 21 милиона евро.

В момента в България по-голямата част от контактните лещи се продават в оптиките. “Изключително малък процент от българските потребители си поръчват лещи от интернет. За сравнение, в Република Чехия, откъдете идва нашата фирма и където сме на първо място в този бранш, 70% от контактните лещи се продават онлайн. Предимствата са ясни – удобство и преди всичко, изгодна цена. Същият продукт може да се поръча през интернет с десетки проценти по-евтино, отколкото в оптиките,” споделя Jiří Urban, изпълнителен директор на Lentiamo.

Разбира се, от съществено значение е доверието, че клиента ще получи оригинални продукти от интернет. “Преминахме през същия път както в Република Чехия, така и в останалите страни, на които стъпихме в период, когато обикновено контактните лещи не се продаваха и купуваха онлайн. Вярваме, че ще убедим и българските потребители, че пазаруването на лещи от интернет е най-изгодното и добро решение за тях. Имаме зад себе си 8 годишна история, оперираме успешно в 15 европейски държави и предлагаме само оригинални продукти от реномирани производители,” казва Jiří Urban.

Бихме искали в рамките на 3 години Lentiamo.bg да достигне първото място при българските онлайн магазини за контактни лещи.

Контакти

Таня Ройдева

02 4928553

info@lentiamo.bg

www.lentiamo.bg

В момента разработваме галерия с широк избор от снимки. Можете да ги намерите във Flickr

Свалянето на снимка е лесно. Кликнете върху избрания кадър и долу вдясно ще видите бутон със стрелка с възможност за сваляне. Кликнете върху варианта Original. Ако по някаква причина Flickr поиска регистрация, използвайте потребителско име: nejsmeagentura и парола: velkefotky. В случай, че все още има проблем, пишете ни. С радост ще ви помогнем!

Асортиментът на Lentiamo включва всички видове диоптрични и цветни контактни лещи от най-популярните и обичани производители с марки като Acuvue, SoftLens, PureVision и други. Заедно с тях, в онлайн магазина можете да закупите и аксесоари като разтвори, капки за очи, козметика за очите, кутийки и контейнерчета за съхранение на лещи, пинсети и т.н.
Базиран в Прага, Lentiamo оперира в 17 европейски държави – Чехия, Словакия, Германия, Австрия, Швейцария, Англия, Франция, Белгия, Испания, Италия, Дания, Швеция, Румъния, Гърция, Ирландия, Холандия и България.

Създадохме статии, които са на Ваше разположение! Разбира се, бихме оценили въможността нашето име Lentiamo.bg да присъства във Ваша статия. Не успяхте да намерите тема, от която се интересувате? Свържете се с нас! За да гарантираме точността и верността на информацията, която Ви предоставяме, работим съвместно с оптометриста Daniel Szarvas.

Контактни лещи? Не са за мен… или може би са?
Целият текст

Кои контактни лещи са подходящи за мен? (или, как да избера правилните лещи)
Целият текст

Астигматизъм – какво представлява и как се лекува
Целият текст

Какво се случва, когато заспите с контактни лещи в очите си?
Целият текст

Първи цветни лещи? Не се страхувайте!
Целият текст

Храна за очите
Целият текст

Йога за очите
Целият текст

Поставяне на контактни лещи – Стъпка по стъпка (видео)
Целият текст

Кой е най-добрият начин да почистя лещите си?
Целият текст

Кои са видовете разтвори и как да боравим с тях?
Целият текст

Могат ли да се съхраняват контактни лещи във вода?
Целият текст

Как да разберете рецептата си за контактни лещи – Важни параметри!
Целият текст

Морето и контактните лещи, съвместими ли са?
Целият текст

Какво се случва, когато заспите с контактни лещи в очите си?
Целият текст

Използването на грим и контакти лещи едновременно? Лесно е…
Целият текст

Синдромът на компютърното зрение
Целият текст

Грижите ли се за очите си?
Целият текст

PDF / AI
SVG