Вход

The Lentiamo Awards 2019 са тук!

Преди една година стартирахме първото издание на нашите Lentiamo Awards. Това беше невероятно пътешествие за нас и се почувствахме благословени да получим хиляди невероятни записи от гримьори, косплеъри, художници по тялото, sfx майстори и любители на изкуството. 

Ето защо сме горди да обявим второто издание на Lentiamo Awards!


Какво представяват Lentiamo Awards?

Това е нашият открит конкурс за грим и всички са поканени да се присъединят!

По време на първия кръг, който започва на 02/09, насърчаваме всички да изпратят своите грим творения. Без тема, без ограничения, просто ни представете вашите умения и вашето въображение.

След 26.09 журито ни ще разгледа всички участия и ще избере Топ 10 финалисти, които ще имат достъп до втория кръг на това състезание.

В този момент ще бъдем близо до един от любимите ни дни в годината: Хелоуин! Затова нашите финалисти ще бъдат поканени да създадат тематичен грим за Хелоуин. Като награда за това, че са в Топ 10, Lentiamo ще им помогне малко: те ще изберат чифт crazy или цветни контактни лещи – любезно предоставени от Lentiamo – и ще ги използват, за да създадат своя призрачен запис за втори кръг.

Ще публикуваме тези участия директно на официалния уебсайт, където вие ще определите победителя, като гласувате за любимия си участник. След гласуването ви ще получите и специален код за отстъпка в замяна на вашия глас!

За повече информация и новини посетете официалния уебсайт Lentiamo Awards 2019: www.lentiamo.co.uk/…es-2019.html

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета