Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Европейска компания 15 държави в Европа

Вход

И на вас ще ви паснат контактни лещи с гаранция връщане на заплатената сума!

Скъпи приятелиi,

Търсите ли си лещи за цялото лято? Защото ние ги имаме – Lenjoy 1 Day Comfort с гаранция за връщане на заплатената сума.

С какво се отличават тези нови лещи?
Те са бърза замяна на вече съществуващи марки като 1-DAY Acuvue Moist, Biotrue ONEday или SofLens Daily Disposable и други еднодневни лещи без необходимост от допълнителен очен преглед. И гарантират остро зрение винаги и навсякъде – при змрачаване, когато работите на компютър дълго време, когато спортувате и имате нужда от ясно зрение.

Гарантираме връщане на заплатената сума!

Ако не сте сигурни, че с пробата на нови лещи ще се чувствате сигурни, искаме да ви улесним, като предлагаме вариант за връщане на лещите, в случай, че не се чувствате добре с тях. Можете да ни изпратите обратно останалите блистери с лещи, а ние ще ви възстановим заплатената сума под форма на кредит в акаунта ви в нашия сайт. При бъдеща поръчка ще имате възможност да използвате този кредит.

Искам да опитам с еднодневни лещи Lenjoy с гаранция за връщане на сумата.

Важно: Моля, изпращайте неизползваните лещи, които искате да върнете, на адрес: гр. София, 1606, бул. Тотлебен 53–55, офис сграда регус, за Матерниа. След това се свържете с нас, за да ни информирате и ние ще добавим сумата като кредит към акаунта ви. Кога ще го използвате, оставяме на вас. Транспортните разходи по изпращането на лещите до нашия офис се заплаща от клиента.
 

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета