Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Европейска компания 15 държави в Европа

Вход

Безплатно само днес: капки за очи Max OptiFresh

Скъпи приятели,

Капките за очи Max OptiFresh 10 ml са Ви подръка навсякъде през лятото – в затворените и климатизирани помещения, пред компютъра или на плажа. На всички места, където сухият въздух възпрепятства естествената хидратация на окото и предизвиква дискомфорт при носенето на контактни лещи. Вземете го безплатно като подарък към Вашата поръчка – само днес и само при нас.

Двете основни “летни преимущества” на Max OptiFresh 10 ml са:
  • Дълготрайност – Използвате капки за очи само от време на време? Няма проблем, може да ги използвате до 60 дни след отваряне.
  • Действие “изкуствени сълзи” – те надеждно защитават от изсушаване повърхността на окото и отстраняват замърсяванията.

Пазарувайте днес и вземете антибактериален капки Max OptiFresh като подарък.Предложението е валидно само днес – 18.08.2016 г. Прилага се на принципа – един потребител = един подарък. Ако направите няколко поръчки, то безплатен капки ще добавим само към първата от тях.

Коментари Задайте въпрос

  • Екатерина Милева
    преди година

    Бърза доставка, конкурентни цени

    Отговори

*Задължителни полета

Не пропускайте новините от света
на щастливите лещи!

Според закона за регистрация на продажбите, продавачът е длъжен да издаде и предостави документ за продажба на всички клиенти. Също така е задължително продавача да регистрира продажбата в данъчна институция без забавяне, в случай на техническа неизправност. не по-късно от 48 часа.