Вход

5-те най-горещи тенденции за слънчеви очила за лято 2021

Създадено от Lentiamo на 13. 1. 2021

Някои от вас може да попитат: „Тенденции в слънчевите очила? И защо да се интересувам от това?“ Отговаряме ви: „Може би трябва!“ Тъй като това лято няма да има по-добър начин да покажете своя стил, моден усет и индивидуалност, отколкото с чифт впечатляващи слънчеви очила.

Разбира се, има много тенденции и много хип брандове в света на слънчевите очила, и всички те твърдят, че са най-модерните и едва ли не последния писък на модата. Затова решихме да направим списък на най-изявените тенденции за слънчеви очила за лято 2021!

Нашите редактори на тенденциите разгледаха подиумите, разгледаха модните списания и анализираха модата на очилата по улиците на големите ни градове. И ето какво откриха: 5-те най-горещи тенденции за слънчеви очила за лято 2021.

Нека ги видим!

Слънчеви очила за лято 2021

Това лято ще бъде доминирано от големите слънчеви очила. Независимо дали са квадратни, кръгли или с по-футуристични форми – колкото по-големи, толкова по-добре!

1. Квадратни и големи

Една тенденция, която вероятно няма да можете да пренебрегнете това лято, е тази на огромните квадратни стъкла и рамки. Знаменитости като Ким Кардашиян са влюбени в огромния дизайн на тези смели рамки, които сякаш са направени така, че да привличат завистливи погледи.

Квадратните слънчеви очила в голям размер се предлагат в много цветове – но задължителните за този сезон са разтърсващите и здрави цветове от Pantone палитрата, разкриващи желанието за енергизиране на контрасти и персонализирано себеизразяване. Освен това, наситени черни, модерни tortoise мотиви се очертава да бъдат много популярни това лято.

квадратни и големи слънчеви очила като тенденция на акцента на 2021 г.
квадратни и големи слънчеви очила като тенденция на акцента на 2021 г.
квадратни и големи слънчеви очила като тенденция на акцента на 2021 г.


2. Новите Cat-Eye: Butterfly слънчеви очила

Когато обмисляте последните тенденции на слънчевите очила, ще бъдете приятно изненадани от големите форми, подобни на пеперуда. Тази тенденция през 2021 г. лесно ще изпревари Cat Eye рамките, особено ако изберете поразителен модел, който парадира с привличащи вниманието детайли.

По отношение на цвета трябва да се стремите към естетическите тонове на 70-те, като внимавате да не се отклонявате от животинските принтове. Важно предимство на големите пеперудени очила, освен изключителния моден фактор, е тяхната защита против стареене. Благодарение на големите стъкла, те напълно защитават чувствителната кожа около очите.butterfly слънчеви очила като тенденция през 2021 г.
butterfly слънчеви очила като тенденция през 2021 г.


3. Обратно към модата: shield слънчеви очила

Моно лещата се завръща! Аксесоарът, който стана известен от известни личности като J.Lo, отново е в модата на очилата. Тази година shield слънчевите очила са по-футуристични от всякога и изглежда, че всичко е насочено към макси лещите, през следващите сезони. Също така минималните рамки в матричен стил са много модерни. Забавлявайте се и играйте с модата.

shield слънчеви очила като тенденция през 2021 г.
shield слънчеви очила като тенденция през 2021 г.


4. От старо към ново: 70-те през 2021

Ретро стилът е яростта на това лято. Много емблематични цветни форми се завръщат, но с модерно докосване. Те включват основно кръгли слънчеви очила и cat-eye формите, но и квадратните форми. Това лято ще видим по-малко огледални лещи с повече цветови нюанси и неутрални цветове, които ни връщат към 70-те години. Tortoise рамките или сини стъкла ще бъдат от съществено значение това лято.Слънчевите очила от 70-те години като тенденция през 2021 г.

Слънчевите очила от 70-те години като тенденция през 2021 г.
Слънчевите очила от 70-те години като тенденция през 2021 г.


5. Кажете само една дума: геометрична!

Геометричните форми, като триъгълници, квадрати и най-вече шестоъгълници, ще управляват тенденциите на слънчевите очила за лято 2021 г. Геометричните слънчеви очила, които бяха представени на модните подиуми, бяха или минималистични, или щедро рамкирани. Тази тенденция е смела и не е по вкуса на всеки, но заоблените ръбове могат да бъдат приятен компромис!

геометрични слънчеви очила като тенденция през  2021 г.

геометрични слънчеви очила като тенденция през  2021 г.
геометрични слънчеви очила като тенденция през  2021 г.
геометрични слънчеви очила като тенденция през  2021 г.

Все още не сте намерили това, което търсите?

Огромната ни селекция от маркови очила ви очаква на Lentiamo!

Пазарувайте слънчеви очила

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти