Lentiamо има рожден ден! До 50% отстъпка

Вход

5-те най-горещи тренда при слънчевите очила през 2022 г.

Създадено от Lentiamo на 13. 1. 2022

Модерни слънчеви очила? Трябва ли изобщо да се интересувам от тях? О, да! Защото това лято няма по-добър начин да покажете стила си, вкуса си към модата и индивидуалността си от чифт слънчевите очила!

Съществуват, обаче, много тенденции при слънчевите очила. Има и множество марки слънчеви очила на пазара. И всяка една твърди, че е най-модерната и съвременната. Затова се запитахме: какви наистина са тенденциите при слънчевите очила за лято 2022?

Нашите редактори разгледаха международните модни подиуми, прегледаха модните списания и анализираха трендовете на очилата по улиците на големите градове. И ето какво се получи: Списъкът на Lentiamo с 5-те водещи тенденции при слънчевите очила за 2022 г.

Нека да разберем!

Модата на слънчевите очила за лятото на 2022 г.

Пролетта и лятото на 2022 г. очевидно са посветени на слънчевите очила. Независимо дали са правоъгълни, неонови или едноцветни - колкото пo-екстравагантни, толкова по-добре!

1. Тънки рамки

Maya Jama Rectangle Sunglasses

Тънките, правоъгълни слънчеви очила са тук, за да останат. Вече набрали популярност през лято 2021 г., тези слънчеви очила ще продължат да доминират по нашите улици и през 2022 г.! Въпреки това, с малко по-различен дизайн, отколкото преди година.

Това лято те вече не са толкова фини и тесни, а по-широки и често са с плътни синтетични рамки.

Цветовете на тънките нюанси нямат граници. Правоъгълните слънчеви очила в черен цвят или модел Хавана никога не излизат от мода - но за пролетта и лятото на 2022 г. можете да опитате и червени, сини или зелени рамки!

Ще изглеждам ли добре с тънки слънчеви очила?

Тънките, правоъгълни слънчеви очила изглеждат чудесно на много хора, независимо от прическата, тена на кожата или стила на обличане. Тънките очила ласкаят особено овални и кръгли лица, които са визуално изваяни от ъгловатите ръбове на рамката.

Ограничено предложение!

10 лева отстъпка за всеки чифт слънчеви очила.

Пазарувайте сега

2. Неонови слънчеви очила

Rihanna Neon Sunglasses

Следващата голяма тенденция при слънчевите очила през 2022 г. е още по-експресивна, особено по отношение на цветовете. Защото това, което ще виждаме навсякъде това лято, са неоново оцветени лещи за слънчеви очила в жълто, оранжево и розово!

Ярките, почти крещящи цветове отразяват модата на 90-те години, която може да се наблюдава не само в слънчевите очила, но и в топовете, роклите и панталоните ни. Най-добрият начин да комбинирате тези цветни лещи е със слънчеви очила с прозрачни рамки - друга голяма тенденция при слънчевите очила тази година!

На кого ще подхождат най-много неонови слънчеви очила?

Слънчевите очила с неонови стъкла носят на всеки тоалет по нещо специално през лятото. Единственото, което е важно, е цветът на дрехите да не се преплита с този на лещите на слънчевите очила. А ако имате приятен летен загар на лицето си, няма как да сгрешите с неонови слънчеви очила!

3. Бели слънчеви очила

Emma Chamberlain White Sunglasses

Ако слънчевите очила в неонов цвят са твърде ектравагантни за вас, изберете бяла рамка за слънчеви очила. Те са не по-малко модерни.

Когато се комбинират с широка пластмасова рамка и ретро форма, белия цвят е идеален избор. Най-големите дизайнери са го доказали на модните си подиуми, а знаменитостите са го показали в публикациите си в Instagram.

Кой изглежда най-добре с бели слънчеви очила?

Бялото стои особено добре, когато се носи на фона на летен загар. Затова белите слънчеви очила ще накарат всеки летен тен да заблести. За да допълните контраста, носете нежни цветове по тялото си.

4. Черни слънчеви очила

Lupita Nyong'o Metal Sunglasses

В пълен контраст с белите слънчеви очила са класическите черни слънчеви очила. Черните модели, които може би не винаги се асоцират като моден тренд, а по-скоро като стандартен чифт, правят сензационно модно завръщане през 2022 г.!

В съчетание с черни дрехи черните слънчеви очила изглеждат елегантно, зловещо и загадъчно.

Ще ми подхождат ли ми черни слънчеви очила?

О, да, със сигурност. Черните рамки изглеждат фантастично на всеки един от нас. Те подхождат на всеки цвят коса и кожа, и могат лесно да се комбинират с всеки цвят на облеклото. Нищо чудно, че черните слънчеви очила са най-популярни!

5. Слънчеви очила тип Mono и слънчеви очила тип Shield

Dua Lipa Shield Sunglasses

Mono моделите се завръщат! Аксесоарът, който донесе слава на звезди като Джей Ло, е отново на модата. Тази година слънчевите очила с моно стъкла са по-футуристични от всякога. Защото този сезон всичко е насочено към макси лещите. В същото време на мода са минималистичните рамки в стил Matrix. Забавлението и заиграването с модата са в основата на всичко.

Кой изглежда най-добре със слънчеви очила с еднослойни лещи и слънчеви очила тип щит?

Смятате, че слънчевите очила с еднослойни лещи са твърде дръзки? Или че те стоят добре само на определени хора? Тогава имаме добра новина за вас: слънчевите очила с еднослойни стъкла могат да изглеждат фантастично и върху вас. Просто трябва да ги носите с гордост и самочувствие - и да се примирите със странните завистливи погледи на околните. В противен случай няма причина да не изберете слънчеви очила с щитовидни стъкла!

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти