Вход

Сваляне на контактни лещи - Стъпка по стъпка (видео)

Как да свалите контактни лещи – стъпка по стъпка (видео инструкции)

Свалянето на контактни лещи става все по-лесно с всеки следващ опит. Нашия оптик препоръчва този метод за сваляне на контактни лещи, тъй като той е подходящ за начинаещи потребители.

Вижте подробни инструкции с лесни стъпки

Как да свалите контактни лещи стъпка 2 Стъпка 1: Уверете се, че имате всичко необходимо под ръка: кутийка, разтвор, огледало и очила, ако използвате такива. Измийте старателно ръцете си и ги подсушете с чиста кърпа. Дамите винаги трябва да свалят контактните лещи преди да измият грима си!Как да свалите контактни лещи стъпка 2 Стъпка 2: Налейте достатъчно количество от разтвора в кутийката като е важно този разтвор да бъде сменян всеки ден. Ако използвате двуседмични лещи или месечни лещи, винаги носете със себе си подходящ разтвор и кутийка.Как да свалите контактни лещи стъпка 3 Стъпка 3: Хванете горния клепач и долния клепач с пръсти. Гледайте напред и много нежно притиснете лещата с показалеца и палеца. Тя ще се отпусне и така ще бъде по-лесно да се свали.Как да свалите контактни лещи стъпка 4 Стъпка 4: Изплакнете лещите и ги сложете в кутийката с чист разтвор. Уверете се, че следвате инструкциите правилно, как да съхранявате контактни лещи. Дясно око – обозначено с R, лявото око – обозначено с L. Повторете процедурата с другото око. Затворете кутийката и я съхранявайте на сухо място.Вижте още: Как да поставим контактни лещи (видео)

Консултирайте се с очния си спеацилист, който да измери зрението ви и да препоръча кои контактни лещи са най-подходящите за вашите очи.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

 • Гошо П.

  защо не сте писали нищо относно вадене на очи

  Отговори
  • Tanya
   Lentiamo.bg

   Здравейте,


   Не съм сигурна, че разбирам въпроса Ви. Ако
   имате нужда от съдействие, можете да се
   свържете с екипа ни на 02/4928553 или на info@lentiamo.bg


   Хубав ден!


   Отговори

*Задължителни полета

Най-продаваните продукти