Вход

Разтвори и капки за очи без консерванти? Разгледайте ги!

Четете ли редовно съдържанието на храната си в търсене на т.нар. Е-та? А правите ли това и с козметиката си?

Знаехте ли, че консерванти и алергени могат да влязат в тялото ви дори чрез капки за очи и разтвори за контактни лещи? Ако желаете да ги избегнете, прочетете статията! Ao Sept, Biotrue или EasySept HYDRO+, HYLO-CARE или Artelac UNO – това са най-популярните разтвори и капки за очи без консерванти на пазара.

Щастливи сме, когато пазарувате от нас поради факта, че ви предлагаме само оригинални, качествени и достъпни продукти. За да сме сигурни, че знаете какво пазарувате, решихме да напишем тази статия относно съставките в разтворите и капките за очи и по-специално – техните консерванти.

Съществува широк избор от разтвори за контактни лещи. Разгледайте и нашия асортимент в онлайн магазина ни. Някои от тях са разтворите с водороден пероксид. Предимството на този вид разтвори е, че те почистват старателно лещите и ги дезинфекцират. Когато лещите се поставят в разтвора се активира комплекс от химически реакции, които премахват замърсяванията от лещите, натрупали се през деня и по този начин предпазват очите от възпаления и увреждания.

Изключително важно е да следвате инструкциите! Трябва да оставите лещите в разтвора за период от минимум 6 часа. Ако водородният пероксид няма достатъчно време, за да неутрализира вредителите по повърхността на лещите, последствията могат да бъдат наистина тревожни! Затова бъдете внимателни. Очите ни са само едни и не си заслужава тяхното увреждане.

Да си припомним отново кои са разтворите за лещи без консерванти. Ето ги, това са пероксидовите разтвори Ao Sept, Biotrue или EasySept HYDRO+.

А какви видове капки за очи без консерванти предлагаме? Изборът е огромен, затова ще ви представим само някои от тях. В момента разработваме секция в нашия сайт, която ще бъде фокусирана само върху капките за очи без консерванти. Най-популярните от тях са HYLO-CARE и Artelac UNO.

Ако съдържанието на консерванти в продуктите, които използвате, е от значение за вас, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да изберем заедно най-подходящите продукти за вашите очи. Ако смятате, че тази информация би била полезна за вашето семейство и приятели, споделете статията с тях!

Lentiamo.bg

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

 • Мария

  Здравейте!
  Бих искала да попитам знаете ли дали българските капки "Изкуствена сълза/Lacrima Artificiale" съдържат консеранти и предлагате ли ги?
  Търся увлажняващи капки, които ще използвам често, без консерванти, на изгодна цена. Благодаря

  Отговори
  • Tanya
   Lentiamo.bg

   Здравейте,


   Благодаря Ви за запитването. За съжаление
   не предлагаме посочените от Вас капки за
   очи. В сайта ни можете да разгледате други
   марки капки за очи, които са без
   консерванти. Ето например едни от тях, които
   в момента се предлагат в отделни флакончета
   за по-удобна употреба – https://www.lentiamo.bg/…o-30-06.html


   Оставам на разположение.


   Хубав ден!


   Lentiamo България


   Отговори

*Задължителни полета

Най-продаваните продукти