Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Правилните контактни лещи от правилното място

Има много интернет магазини, които продават контактни лещи…едни са по-надеждни, други не толкова.

Истината е, че все повече хора пазаруват контактните си лещи онлайн, било то млади или възрастни, професионалисти или начинаещи, потребители от дълго време или нови такива. В даден момент всеки от тях за замисля да потърси по-изгодни и в същото време висококачествени контактни лещи.

В началото имате нужда от професионален съвет

Решили сте да смените очилата си с контактни лещи. Имате предписана рецепта и сте попитали семейство и приятели за съвет относно контактните лещи. Готови сте за следващата стъпка – пазаруването. Искате да намерите най-подходящите и същевременно най-изгодни лещи, нали?

Грешка. Купуването на контактни лещи трябва абсолютно винаги да бъде съгласувано с офталмолог. Като начало, бихме искали да поясним, че диоптрите за очилата ви не винаги съвпадат с тези, които ще са необходими за контактните ви лещи. Освен това е необходимо да знаете правилната кривина на роговицата си, за да сте убедени, че контактните лещи ще паснат на очите ви. И тази информация не можете да я намерите онлайн.

Изключително важно е да вземете правилните лещи още първия път. Имате само едни очи!

Вече имате рецепта за контактни лещи. Какво следва?

Откъде да започнете? Има толкова много интернет магазини, но е важно да запомните, че най-евтините лещи не винаги са най-качествени. Особено, ако са ви накарали да платите предварително.

Как да разберете коя компания за контактни лещи е надеждна? Съветваме ви да потърсите информация и да се доверите на тези, които са сертифицирани по качество, като например Feefo.

Ако сте избрали двуседмични, месечни или тримесечни лещи, ще имате нужда и от подходящ разтвор.

Голям дял имат многофункционалните разтвори като например Solunate, Renu MPS, Opti Free, Options multi, Solocare aqua, или Biotrue.

Защо ние сме най-надежния избор за пазаруването на контактни лещи онлайн

Ние сме един от най-големите търговци на контактни лещи в Европа. Имаме над 2 000 000 контактни лещи на склад, което означава, че можем да изпратим лещите незабавно.

Също така, според Feefo, 99% от потребителите ни са останали доволни от нашите стоки и услуги.

Даваме бонус точки за всяка направена поръчка, което ви спестява пари за кутийки, апликатори и разтвори за контактни лещи. И… за изминалата година сме раздали над половин милион подаръци, безплатно, на нашите потребители!

Веднъж, след като сте избрали правилния интернет магазин, пазаруването на контактни лещи е лесно и изгодно. Можете да проверите тук. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. С радост ще отговорим на вашите запитвания.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти