Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Правилните контактни лещи от правилното място

Има много интернет магазини, които продават контактни лещи…едни са по-надеждни, други не толкова.

Истината е, че все повече хора пазаруват контактните си лещи онлайн, било то млади или възрастни, професионалисти или начинаещи, потребители от дълго време или нови такива. В даден момент всеки от тях за замисля да потърси по-изгодни и в същото време висококачествени контактни лещи.

В началото имате нужда от професионален съвет

Решили сте да смените очилата си с контактни лещи. Имате предписана рецепта и сте попитали семейство и приятели за съвет относно контактните лещи. Готови сте за следващата стъпка – пазаруването. Искате да намерите най-подходящите и същевременно най-изгодни лещи, нали?

Грешка. Купуването на контактни лещи трябва абсолютно винаги да бъде съгласувано с офталмолог. Като начало, бихме искали да поясним, че диоптрите за очилата ви не винаги съвпадат с тези, които ще са необходими за контактните ви лещи. Освен това е необходимо да знаете правилната кривина на роговицата си, за да сте убедени, че контактните лещи ще паснат на очите ви. И тази информация не можете да я намерите онлайн.

Изключително важно е да вземете правилните лещи още първия път. Имате само едни очи!

Вече имате рецепта за контактни лещи. Какво следва?

Откъде да започнете? Има толкова много интернет магазини, но е важно да запомните, че най-евтините лещи не винаги са най-качествени. Особено, ако са ви накарали да платите предварително.

Как да разберете коя компания за контактни лещи е надеждна? Съветваме ви да потърсите информация и да се доверите на тези, които са сертифицирани по качество, като например Feefo.

Защо ние сме най-надежния избор за пазаруването на контактни лещи онлайн

Ние сме един от най-големите търговци на контактни лещи в Европа. Имаме над 2 000 000 контактни лещи на склад, което означава, че можем да изпратим лещите незабавно.

Също така, според Feefo, 99% от потребителите ни са останали доволни от нашите стоки и услуги.

Даваме бонус точки за всяка направена поръчка, което ви спестява пари за кутийки, апликатори и разтвори за контактни лещи. И… за изминалата година сме раздали над половин милион подаръци, безплатно, на нашите потребители!

Веднъж, след като сте избрали правилния интернет магазин, пазаруването на контактни лещи е лесно и изгодно. Можете да проверите тук. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. С радост ще отговорим на вашите запитвания.

Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Коментари

Нямам въпроси

*Задължителни полета

Прочетете също…

Запознайте се с Georgina Garrigan, нашият графичен дизайнер

Запознайте се с Джорджина Гариган, нашият графичен дизайнер. Идва от Ирландия, но започва работа в Прага през октомври, 2017.

Отвори статиите

Предимствата на контактните лещи пред очилата в студеният зимен сезон

Много хора носят лещи в студеният зимен сезон дори при минусови температури.

Отвори статиите

Помагаме на Миша. Ще се включите ли?

Помогнете заедно с нас на тринайсет годишната Миша, която губи зрението си.

Отвори статиите

Всичко, което трябва да знаете за носене на контактните лещи през зимата

Не забравяйте да се консултирате относно контактните си лещи с вашия офталмолог.

Отвори статиите

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!