Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Правилните контактни лещи от правилното място

Има много интернет магазини, които продават контактни лещи…едни са по-надеждни, други не толкова. Истината е, че все повече хора пазаруват контактните си лещи онлайн, било то млади или възрастни, професионалисти или начинаещи, потребители от дълго време или нови такива. Всички те в определен момент трябва да вземат правилното решение.

В началото имате нужда от професионален съвет

Решили сте да смените очилата си с контактни лещи. Имате предписана рецепта и сте попитали семейство и приятели за съвет относно контактните лещи. Готови сте за следващата стъпка – пазаруването. Искате да намерите най-подходящите и същевременно най-изгодни лещи, нали?

Грешка. Купуването на контактни лещи трябва абсолютно винаги да бъде съгласувано с офталмолог. Като начало, бихме искали да поясним, че диоптрите за очилата Ви не винаги съвпадат с тези, които ще са необходими за контактните Ви лещи. Освен това е необходимо да знаете правилната кривина на Вашата роговица, за да сте убедени, че контактните лещи ще паснат на очите Ви. И тази информация не можете да я намерите онлайн. Изключително важно е да вземете правилните лещи още първия път. Имате само едни очи!

Вече имате рецепта за контактни лещи. Какво следва?

Откъде да започнете? Има толкова много интернет магазини, но е важно да запомните, че най-евтините лещи не винаги са най-качествени. Особено, ако са Ви накарали да платите предварително.

Как да разберете коя компания за контактни лещи е надеждна? Съветваме Ви да потърсите информация и да се доверите на тези, които са сертифицирани по качество, като например Feefo.

Защо ние сме най-надежния избор за пазаруването на контактни лещи онлайн

Ние сме един от най-големите търговци на контактни лещи в Европа. Имаме над 2 000 000 контактни лещи на склад, което означава, че можем да изпратим лещите незабавно. Също така, според Feefo, 100% от потребителите ни са останали доволни от нашите стоки и услуги.

Даваме бонус точки за всяка направена поръчка, което Ви спестява пари за кутийки, апликатори и разтвори за контактни лещи. И… за изминалата година сме раздали над половин милион подаръци, безплатно, на нашите потребители!

Веднъж, след като сте избрали правилния интернет магазин, пазаруването на контактни лещи е лесно и изгодно. Можете да проверите на https://www.lentiamo.bg. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. С радост ще отговорим на Вашите запитвания.

Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Коментари

Нямам въпроси

*Задължителни полета

Прочетете също…

Играйте с нас Бесеница и спечелете контактните си лещи безплатно!

Участвайте във Facebook играта ни на Бесеница и спечелете контактни лещи за 3 месеца!

Отвори статиите

Пазарувайте като професионалист на Black Friday

Големи отстъпки на любимите ви продукти, като например чисто нов телевизор?

Отвори статиите

Представяме се: Markéta Lichterová, анализатор на данни

Здравей Маркета, как започна работа за Vašečočky и какво имаш зад гърба си като опит?

Отвори статиите

5 детайла при избора на контактни лещи

На какво да обърнете внимание при избора на контактни лещи? Пет детайла, които със сигурност ще внесат яснота.

Отвори статиите

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!