Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Раздаваме подаръци! Нищо, че не е Коледа :) Бонус продуктите ви очакват.

Ние ценим клиентите си и затова сме креативни, за да ви покажем какво означавате за нас!

Например, чрез нашата бонус програма. За всеки похарчен лев, вие получавате една бонус точка. Ако се абонирате за информационния ни бюлетин, ще получите като подарък още 50 бонус точки.Може да изглежда малко, но все пак за 40 бонус точки можете да си вземете безплатно пинсета с кутийка. В случай, че използвате контактни лещи, знаете, че аксесоари са винаги необходими. С бонус програмата ни можете да имате резервни аксесоари в офиса си или в дома на родителите си.

Подаръците продължават – ако сте доволни от пазаруването си при нас и ни препоръчате на приятел, който също направи поръчка в Lentiamo, ние ще ви дадем още 100 бонус точки. Чудесен стимул за още по-големи предизвикателсва, нали? Можете да събирате точки и след като натрупате достатъчно, да си изберете няколко малки неща, които да направят живота ви по-приятен и по-лесен. Например за почистване на ръце предлагаме антибактериален гел, за шумни съседи имаме тапи за уши, а за моменти на релакс ви препоръчаваме цъфтящ чай.

Разширяваме асортимента с един подходящ за пролетта и есента продукт дъждобран в кръгла кутийка. Прозрачен дъждобран в универсален размер, изключително лек и за многократна употреба, който ще ви спаси от дъжда. Благодарение на държача можете да закачите кутийката с дъждобрана си навсякъде, където поискате. Или пък бели къси чорапки с лого, подходящи за ежедневно носене.

Дамите са добре запознати с проблема къде точно да оставим дамската си чанта докато се храним в ресторант. За случаи като този, определено трябва да изберете елегантен държач!

Обичате ли книги? Ако все още държите на хартиения им вариант, със сигурност ще оцените тази отметка. А след тежък и изморителен ден можете да се възползвате от охлаждаща маска за очи.

Всеки се чувства значим, когато вижда усилията на другите към него. Бъдете сигурни, че безплатните ни подаръци ще стават все повече и повече и никога няма да се уморим да ви правим щастливи. И не забравяйте – ако искате повече бонус точки, винаги можете да ни препоръчате на приятел или да се възползвате от най-новата ни идея, с която може да спечелите бонус точки и със социалните си мрежи. :)

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти