Lentiamо има рожден ден! До 50% отстъпка

Вход

Най-добрите подаръци за Свети Валентин за тези, които обичате

Изборът на най-добрия подарък за Свети Валентин може да е труден. Правилните слънчеви очила или диоптрични очила могат да кажат на някого, че го разбирате. Някои очила казват, че те са смели, дръзки и харизматични. Други казват, че са забележително елегантни и изтънчени.

Не знаете какво да подарите на специален човек през февруари? Разгледайте любимите и най-продаваните очила на нашите редактори за вашия партньор, най-добър приятел или за вас самите! Има различни продукти за различни характери - вижте какво казват тези слънчеви очила и очила.

 1. Класически слънчеви очила wayfarer

  Нищо не придава толкова непринуден и готин ефект, както чифт очила "wayfarers". Популярният дизайн и до ден днешен е един от най-предпочитаните модели. Изчистените, ъглови линии са идеални за любимите хора в живота ви, които го раздават по-спокойно. Wayfarers от Ray-Ban им казват, че оценявате лежерния им характер и обожавате изчистената им визия.

 2. Модерни и пъстри слънчеви очила

  Слънчевите очила на изключително модерната марка Meller са идеални за всеки безгрижен човек в живота ви. Ярките цветове и неочакваният дизайн се съчетават, за да създадат един чудесен аксесоар. Покажете на любимия си човек, че цените неговата индивидуалност, с модерни слънчеви очила, които се открояват толкова, колкото и той.

 3. Прозрачни диоптрични очила 

  Грижата за здравето и благосъстоянието на близките ви е най-добрият начин да покажете, че ви е грижа. Очилата са персонален и практичен подарък за него, за нея или за всекиго, когото обичате. Прозрачните рамки от Lentiamo са категоричен победител! Модерните очила изглеждат добре с хладни или топли тонове на кожата и с всеки цвят на косата. Диоптричните очила са грижовен подарък, който показва вашата отдаденост и ангажираност към специален човек.

 4. Модерни рамки тип котешко око

  Очилата тип "котешко око", наричани още очила тип "арлекин", са класически рамки с характерни извити ъгли. Създадени от жена и популяризирани от знаменитости като Одри Хепбърн и Грейс Кели, очилата тип cat eye са чудесен подарък за Свети Валентин. Съвременните котешки очила, като тези от Armani Exchange, имат по-фини ъгли от тези в миналото. Те са идеални за съвременната любителка на модата с вечно шикозен външен вид!

 5. Интересни метални слънчеви очила

  Вероятно сте чували, че металните рамки са на мода в момента. Тези кръгли метални слънчеви очила от Ray-Ban са идеалният вечно модерен подарък. Те съчетават издръжлива метална рамка с уникална форма. Ако вашият любим човек е изискан, но същевременно изразителен и свободен, кръглите метални очила Ray-Bans са за него/ нея. Те могат безпроблемно да служат както по време на работа, към училище, към ваканционни приключения и отвъд тях.

 6. Детски слънчеви очила

  Вашият любим човек е млад и игрив? Тогава цветните слънчеви очила Izipizi са идеалният подарък. Детските слънчеви очила не само са забавен аксесоар, но и са изключително важни за здравето на детските очи и зрение. Слънчевите очила Izipizi се предлагат в четири различни линии размери за деца на възраст от нула месеца до 10 години.

 7. Овърсайз слънчеви очила

  Овърсайз рамките са за хората, които определят тенденциите и поемат рискове в живота си. Оверсайз лещите със сигурност ще направят впечатление. Тези брилянтни очила от Michael Kors са символ на лукс и стил. Привличащите погледа слънчеви очила казват на вашия любим човек, че искате да му помогнете да заблести още по-силно.

 8. Ваучер за подарък

  Може би не разполагате с много време и имате нужда от подарък точно сега. Ваучерите за подарък са чудесен вариант, така че любимите ви хора да могат да изберат точно това, което искат. И точно по този начин току-що сте избрали перфектния подарък за Свети Валентин!

  Изпращането на ваучер за подарък е лесно. Изберете желаната сума, добавете персонализирано послание и изпратете ваучера по имейл до себе си или директно до любимия ви човек.

Финални мисли от Lentiamo

Подарявайки диоптрични или слънчеви очила, показвате че сте взели под внимание какво прави вашия любим човек уникален. Това е идеалният начин да покажете, че ви е грижа за него/ нея и искате да помогнете да изразява стила си.

Намирането на най-добрия подарък за Свети Валентин може да е трудно. Надяваме се, че днес сте намерили вдъхновение!

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

  Нямам въпроси

  *Задължителни полета

  Най-продаваните продукти