Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Нови продукти в онлайн магазина ни

Какво ново в нашия онлайн магазин през Октомври? Вече разполагаме с разтвор, произведен ексклузивно за нас, разширихме и асортимента със слънчеви очила за деца. Освен това добавихме и нови контактни лещи с напреднали технологии. Прочетете повече в статията ни.Solunate Multi-Purpose 400 ml

Solunate Multi-Purpose 400 ml

За първи път пускаме на пазара универсален разтвор, произведен изцяло за нас. Предлага ви повече от класическите разтвори, защото е балансиран, облекчава раздразнените очи, гарантира целодневна хидратация благодарение на хиалуроновата киселина. И най-важното? Издържа по-дълго. За цената на 360 ml получавате 40 ml повече разтвор.

Повече информация за Solunate Multi-Purpose 400 ml


Lens Plus OcuPure 360 ml

Lens Plus OcuPure 360 ml

Ще оцените този физиологичен разтвор особено ако имате чувствителни очи – неговото pH е със стойности почти като на човешките сълзи и затова почти никога няма да допринесе за раздразнения в очите. Как да го използвате? Като цяло е предназначен за изплакване на лещите след използване на пероксиден разтвор. Опаковката е достатъчна за месец и половина.

Прочетете повече за Lens Plus OcuPure 360 ml

Elle6 (30 лещи)

Elle6 (30 čoček)

Специални еднодневни контактни лещи от производителя MARSHAL облекчават симптомите на синдрома на сухото око, както и помагат да се отстрани първопричината за възникването му. Важно за дамите – съдържа три различни овлажняващи вещества, помагащи за безпроблемно зрение по време на бременност, менструация или менопауза.

Подробна информация за Elle6 (30 лещи)Miru 1 month Multifocal (6 лещи)

Miru 1 month Multifocal (6 лещи)

Супер гладка повърхност, по-добри антибактериални свойства, първокачествено овлажняване – използваната NanoGloss технология дава на новите лещи Miru предимства, които правят лещите подходящи за всеки човек. Между различните видове мултифокални лещи тези се отличават с остро зрение на всички разстояния, което определено ще оцените.

Повече за Miru 1 month Multifocal (6 лещи)Цветни контактни лещи Air Optix Colors в три нови нюанса

Контактни лещи Air Optix Colors в три нови нюанса

Всеки ден от седмицата с различен цвят очи? С цветните лещи Air Optix Colors е напълно възможно. Сега палитрата от цветове е още по-богата – към стандартните девет цвята добавяме още три: Turquiose, Amethyst и True Saphire.

Прочетете повече за цветните лещи Air Optix Colors

Слънчеви очила за деца

Слънчеви очила за деца

Разширяваме асортимента: Ray-Ban и Polaroid, две от най-популярните марки слънчеви очила – сега сме подготвили от тях и за най-малките ни клиенти. Можете да избирате между 24 модела в различни цветове и форми, а избраните модели можете да пробвате онлайн с нашата нова удобна апликация – виртуално огледало!

Цялата секция слънчеви очила за децаExpressions Colors (1 леща)

Expressions Colors (1 леща)

Тези цветни лещи са перфектния избор за по-необикновени случаи и предпочитания – използвана е специална технология на поставяне на цвета постепенно в три стъпки. Предлагаме лещите във вариант с диоптър и без диоптър. Изберете между седем различни нюанса.

Повече за Expressions Colors (без диоптър) a Expressions Colors (с диоптър)

Beauty Gold (2 лещи)

Beauty Gold (2 лещи)

Уникалните недиоптрични лещи в златист цвят не са типични цветни контактни лещи – те ще придадат на очите ви златист отенък около роговицата ви, а очите ще изглеждат по-големи и по-привлекателни.

Вижте повече за Beauty Gold (2 лещи)

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти