Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

7 причини, поради които новите очила са идеалният коледен подарък

Jakub Odcházel

Медицински прегледано от Jakub Odcházel, Мениджър Оптика, на 7. 12. 2020. Създадено от Lentiamo

Очилата, които носите в момента отдавна са преминали най-добрите си дни и се нуждаят от смяна? Тогава е време за нови очила.

И преди да си помислите, че за когато става дума за коледни подаръци не може да се говори за очила, прочетете нашите 7 причини, поради които новите диоптрични очила могат да бъдат страхотен подарък за вас или близките ви.

Ето защо новите очила са идеалният подарък

 • Нова година – нови очила

  В края на всяка година всички очакваме идването на Коледа. Перфектната възможност да се разделите със старите, счупени предмети и да ги замените с висококачествени нови продукти. Това важи и за очилата. Защо не се възползвате от празника, за да си купите нови шик очила, които пасват точно на нуждите и вкуса ви?

 • Очилата за компютър са задължителни през 2021

  Независимо дали ги наричате очила блокиращи синя светлина или очила за компютър – те блокират или филтрират синята светлина, идваща от цифровите екрани.

  Без тази защита, синята светлина безпрепятствено достига роговицта и ретината и може да доведе до умора, главоболие, мъгливо зрение и дори безсъние.

  Очилата за компютър осигуряват незабавно облекчение и ви позволяват да продължите да използвате компютъра, мобилния си телефон или телевизора си толкова дълго, колкото искате. В Lentiamo можете лесно да добавите филтър за синя светлина към новите си очила по време на процеса на поръчка.

 • Всяка промяна на диоптъра изисква направата на нови очила

  Формата на очите ви и стойностите на диоптъра могат да се променят и прогресират с течение на времето. Така че, ако отдавна не сте посещавали очния си лекар, може да се окаже, че старите ви очила вече нямат диоптрите, от които се нуждаят очите ви.

  Дори и малките несъответствия между зрението и диоптрите, които носите, може не само да увреди очите ви в дългосрочен план, но и да влоши зрението допълнително. Освен това може да бъдете изложени на риск, когато шофирате или карате ски с очила.

  Следователно е добре да планирате посещение при очен лекар поне на всеки две години, за да може той да опресни стойностите на диоптрите и състоянието на очите ви.
 • Закупуването на очила онлайн е бързо и лесно

  Особено ако искате да си подарите коледен подарък, закупуването на дизайнерски очила онлайн е добра идея. За да определите стойностите на диоптрите си, посетете оптик за очен тест, както е описано по-горе, или разгледайте вашата рецепта за очила или рецепта за лещи.

  Когато поръчвате чифт очила онлайн, вие избирате:

  1. типа на вашето зрително увреждане (късогледство или далекогледство)
  2. желаното покритие на стъклата за очила (антирефлексно, хидрофобно или покритие, блокиращо синя светлина)
  3. вашите параметри (сфера, цилиндър, ос на цилиндъра и разстояние на зеницата)
  4. и желания от вас индекс (дебелината и UV защитата на лещата)

  След това новите ви очила ще бъдат подготвени от оптиците на Lentiamo и ще бъдат изпратено до дома ви безплатно. Лесно, нали?

  как да пазаруваме очила онлайн от Lentiamo
 • Новите очила са висококачествен, дълготраен подарък

  Очилата са един наистина луксозен подарък. Рамките от световноизвестни дизайнери като Emporio Armani, Michael Kors, Dior или Ray-Ban не само изглеждат изключително шик, но и осигуряват трайна защита всеки ден, на която ще се радвате дълго време. Така че защо да не подарите отлична зрение като коледен подарък тази година?
 • Надрасканите стъкла са не само визуално неприятни, но могат да бъдат и опасни

  Използвате същия чифт очила от много години и по тях си личат значителни признаци на износване? Тогава е дошло време за нови очила. Драскотините не само изглеждат неприятно, но са и признак за липса на устойчивост на удар. Това може да бъде опасно, особено по време на спорт, когато малки камъчета могат да ударят стъклата.

  Затова се уверете, че новите ви очила са произведени от поликарбонат – изключително здрава пластмаса, която също е и безкрайно лека.
 • Новите очила са и модна придобивка

  Технологията сама по себе си не може да гарантира перфектните очила. Новите ви очила, разбира се, също трябва да изглеждат страхотно и да пасват на лицето ви. Именно затова сме подготвили видео, което ще ви покаже какви форми на лицето има, как да разберете коя е вашата и кои очилаще потхождат.


  Освен това, новите очила са чудесен да сте в крак с най-новите тенденции. Е, какво ще кажете за метални, военни или рамки в стил от 70-те години с дискретен Cat eye дизайн?

Убедихме ли ви? Разгледайте богатата ни селекция от дизайнерски очила от Lentiamo и намерете новите си любими очила онлайн. 

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

  Нямам въпроси

  *Задължителни полета

  Най-продаваните продукти