Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Оставете мислите за контактни лещи на нас. Ние ще ви напомним кога е време за нови!

“Кога си сложих лещите? Тази сряда? Или беше миналата…?” Познато ли ви е? Със сигурност не сте единствените :) Често се случва контактните лещи да бъдат преносени именно поради тази причина – забравяме кога точно сме ги сложили. А и никой не иска да изхвърли лещите си преди да е изтекъл срока им, нали? Добре е да си признаем, че преносването на контактни лещи не е никак добра идея…

По принцип е добре да се каже “Трябва да си запомня това” или “Не трябва да преносвам лещите си”. Но всеки знае какъв негативен ефект имат думите “трябва” и “не трябва”. В днешно време ежедневието ни е запълнено със задачи и в някои дни просто не е възможно да запомниш всичко.

Решихме да улесним живота ви! Подготвихме няколко съвета как да се спасите от грижите за това кога да поръчате новите си лещи:

Помощник:

Лесно и бързо можете да ни напишете в помощника си, кога бихте искали да поръчате следващите си контактни лещи. Запаметете информацията докато правите поръчката си и ние ще ви изпратим имейл или смс с напомняне. Чудесно, нали? :)

Дигитална кутийка за контактни лещи

В случай, че носите месечни или четиринадесетдневни контактни лещи, тази дигитална кутийка ще ви бъде от голяма полза. Трябва само да въведете периода на носене на вашите лещи и кутийката ще брои дните за вас! При изтичане на срока таймерът ще се нулира и ще чуете звуков сигнал. Поръчайте си дигиталната кутийка още днес тук!

Апликация за телефон

Обичате ли апликации? Вече всички ги обичат :) Всеки смартфон идва с множество апликации още от закупуването му. Точно тази апликация обаче, ще улесни живота ви. Казва се OTTO. Можете да си я свалите безплатно за Android или iOS. След свалянето е необходимо да активирате таймера, където ще зададете деня на поставянето на лещите си и срока им. Когато срокът им изтече, апликацията ще ви напомни.

В краен случай и хартията помага

Ако горепосочените идеи не са изпълними според вас, запишете си с червен маркер в календара или дневника така, че да не пропуснете деня. Признаваме си, че и между нас има фенове на маркерите, бележките и лепящите стикерчета за напомняне…:)

Познавате ли някой, който все забравя кога трябва да смени лещите си? Изпратете му тази статия.

Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Коментари

Нямам въпроси

*Задължителни полета

Прочетете също…

Могат ли контактните лещи и разтворите да замръзнат?

Да, могат… Но, какво е с всичко по света, и тук има няколко – “но”.

Отвори статиите

Не доливайте нов разтвор върху стария!

Под “доливане” на разтвор имаме предвид, че не трябва да се допълна нов разтвор върху стария в кутийката за лещи.

Отвори статиите

Играйте с нас Бесеница и спечелете контактните си лещи безплатно!

Участвайте във Facebook играта ни на Бесеница и спечелете контактни лещи за 3 месеца!

Отвори статиите

Пазарувайте като професионалист на Black Friday

Големи отстъпки на любимите ви продукти, като например чисто нов телевизор?

Отвори статиите

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!