Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Нашата бонус програма става все по-разнообразна. Вие какво си избирате?

Какво можете да си изберете като бонус? Същите продукти, които обикновено пазарувате! Идеята ни не е да ви затрупаме с множество малки предмети, а да ви спестим средства, благодарение на нашата бонус програма. Бонус система, създадена да ви спести пари.

В началото, бонус продуктите, които предлагахме в рамките на програмата, бяха свързани само с използването на контактни лещи. След това разширихме асортимента и сега можете да се възползвате и от някои продукти, които използвате в ежедневието си. Ние ги харесахме! Изпробвахме ги! И с удоволствие ви ги представяме:

Натурален крем за ръце с екстракт от бадем

Разбира се, основно се концентрираме в продукти, полезни за очите и зрението ви. Но ръцете ни също са важни! Кожата ни е комплексна, гъвкава и ни служи цял живот. Това се отнася особено за пръстите. Вие използвате ли качествени ръкавици, за да предпазите ръцете си от студа и вятъра през зимата? Грижите ли се добре за ръцете си? Предлагаме ви въстановяващ и хидратиращ крем за ръце, само срещу 180 бонус точки! Ръцете ви ще бъдат меки, гладки и устойчиви на напукване през зимата. Хайде да ги поглезим! :)

Lilien Антибактериален гел

Във влака, в колата, дори върху продуктите, които пазаруваме… бактериите са навсякъде! Независимо дали сте в офиса, в училище или на път, този антибактериален гел ще ви бъде от полза. Можете да го поставите спокойно в чантата или раницата си. Когато ви потрябва, просто поставете върху ръцете си около 2 см от него и те ще бъдат почистени от бактериите. Антибактериалният гел е ваш! Нуждаете се само от 250 бонус точки!

Балсам за устни

Никога не можем да сме сигурни кога ще имаме нужда от него. Сухи устни, напукани краища, болка… Неприятно усещане върху устните ни от лятното изгарящо слънце.. Ето една идея за превенция! Вземете висококачествен балсам за устни и го носете винаги с вас. Той ще ни помогне не само при спешност, но и при ежедневна и редовна употреба. Абсорбира се лесно и има дълготраен ефект. Съдържа витамин Е, който регенерира кожата и масло от жожоба, което я прави приятно гладка и мека. Срещу 150 бонус точки ще бъдете свидетели на мигновения успокояващ ефект.

Тапи за уши

Тапите за уши са създадени от изключително мека и лека полиуретанова пяна. Специално проектираната им форма пасва идеално на извивките на ушния канал така, че усещането да бъде приятно. Тези тапи за уши гарантират спокойствие и защита при шум до 35 dB. Можете да ги поръчате от нас само срещу 50 бонус точки

Цветни контактни лещи

Замисляли ли сте се някога как бихте изглеждали с пронизващо сини очи? Или може би с котешко зелени очи? Понякога предлагаме и цветни лещи в нашата бонус програма. Впечатлете обкръжението си с тях! Бъдете различни! Преглеждайте редовно нашите бонус продукти и не пропускайте офертите с цветни контактни лещи!

Надяваме се, че нашите нови попълнения в бонус програмата ни, са ви допаднали. Продукти не само за очи, но и за ръце, устни и дори за уши!

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти