Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Модни тенденции пролет - лято 2018 и най-продаваните слънчеви очила

Ray-BanEmporio Armani, Oakley, Gucci. Кои са вашите любими слънчеви очила за 2017 година? Събрахме за вас ТОП 10 на най-продаваните слънчеви очила през изминалата година. Вижте кои са те.

Не е случайно, че първите 8 места са заети от марката Ray-Ban. Тази марка е икона на пазара на слънчеви очила и предлага изключително много видове рамки, които са популярни сред няколко поколения по целия свят. Почти 100 години са минали откакто тази марка слънчеви очила се е появила на бял свят и постепенно се е превърнала в необходимо модно допълнение на холивудски звезди. В Top Gun с тях е бил Том Круз, участвали са дори в Матрицата. Станали са любими и на Джеймс Бонд. Не е изненадващо и че именно този бранд е любимият и на нашите клиенти.

Нека видим класацията на най-продаваните модели:

#1: Ray-Ban Erika RB 4171 622/8G 54

Колекцията Erika е класическа, но в същото време уникална. Унисекс моделите с пластмасови рамки в черен цвят са характерни с оригинален и много модерен носник. Стъклата са създадени и тонирани в сив цвят. Тези очила са подходящи за овална, ъгловата и триъгълна форма на лицето.

oval face

#2: Ray-Ban Erika RB 4171 865/13 54

Унисекс слънчеви очила в кафяв цвят, които също имат оригинален и много модерен носник. Стъклата им са тонирани в кафяв цвят. Тези слънчеви очила ще паснат добре на овално, ъгловато и триъгълно лице

oval face

#3: Ray-Ban Justin RB 4165 601/8G 54

Унисекс пластмасови слънчеви очила в матиран черен цвят с тонирани в сиво стъкла с ефект за постепенно тониране. Моделите от колекцията Justin имат класически вид Wayfarer, като една разлика се посочва по-големите стъкла. Подходящи са за всяка форма на лицето.

oval face

#4: Ray-Ban Erika RB 4171 600068 54

Стилни унисекс слънчеви очила със закръглени рамки и в категорията със слънчев филтър 3, който е най-често използваният през лятото. Кафяво-розовите стъкла имат закръглена форма и заедно с тънки метални рамки допринасят за интересен и екстравагантен вид. Тези слънчеви очила ще стоят добре на овална или триъгълна форма на лицето.

oval face

#5: Ray-Ban Round Metal RB 3447 001 50

Икона сред слънчевите очила от легендарната серия Round. Този вид рамка е от серията Wayfarer = вторият най-любим вид слънчеви очила. Кръглите зелени стъкла, в комбинация със златист цвят, създават магическа комбинация. Слънчевите очила са подходящи за ъгловато, овално и триъгълно лице. Именно този тип слънчеви очила Ray-Ban са били любими на звездите през 60-те години.

oval face

#6: Ray-Ban Chris RB 4187 622/8G 54

Слънчевите очила от иновативната серия Chris предлагат едни от най-известните модели аксесоари. Създадени са от матиран пластмасов материал в черен цвят, в комбинация с метални елементи. Стъклата са тонирани в сив цвят. Тези слънчеви очила ще паснат на ъгловато, овално и триъгълно лице.

oval face

#7: Ray-Ban RB 4147 710/51 60

Слънчеви очила, неподвластни на времето, с метални елементи. Стъклата са постепенно тониранищи се в кафяв цвят, което отлично си кореспондира с цветните рамки. Тези модели слънчеви очила са подходящи най-вече за овален тип лице. Те са едни от най-любимите летни модели.

oval face

#8: Ray-Ban Jackie Ohh RB 4101 860/51 58

Визията на очилата от колекцията на Jackie Ohh е инспирирана от 60-те години и е символ на финес и лукс. Слънчевите очила са произведени от пластмасов материал в лилаво-кафяв цвят с тонирани в кафяво стъкла. Подходящи са по-скоро за овални и ъгловати форми на лицето.

oval face

Следващите места са за Armani и Gucci:

#9: Emporio Armani EA 4033 5229/T3 56

Маркови слънчви очила от колекцията на световноизвестния дизайнер Emporio Armani – луксозни, качествени и стилни аксесоари, които предпазват перфектно очите. Очилата са произведени от пластмасов материал в комбинация с черен и сив цвят и са предназначение най-вече за мъже. Слънчевите очила пасват на почти всеки тип лице, но са подходящи най-вече за кръгла форма на лицето.

oval face

#10: Gucci GG 4250/N/S (J5G/ED)

Модерни слънчеви очила от светновния бранд GUCCI. Дамски слънчеви очила с метални рамки в златист цвят, с тонирани в кафяво стъкла и украсени елементи отстрани. Елегантен и стилен модел. Този тип рамки са идеални за сърцевина форма на лицето.

oval face

Искате друг модел слънчеви очила? Разгледайте каталога ни в онлайн магазин. Ако не сте сигурни за кой тип лице е подходящ конкретен модел слънчеви очила, ние сме насреща.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти