Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Запознайте се с екипа ни: Клаудио Фейзай, новият регионален мениджър за Гърция

Той отраства в Атина, в квартал, живеещ за футбола. В момента Клаудио живее в Прага и се грижи за нашия гръцки клон. Може да говори за родината си с часове, точно както и за банковата сигурност – специалността, която завършва в Гърция. Какво прави в свободното си време? Изкачва планини или играе пейнтбол, при това и двете му се отдават много добре. Той е просто мъж с разнообразни интереси и умения.

Нека се запознаем с някои от тях!

Пет въпроса за Клаудио

Ти си нашия мениджър за Гърция. Там ли живееш или в Прага? Откъде идваш и къде си отраснал?

Аз съм грък, но живея в Прага, където имам възможността да работя за гръцкия онлайн магазин на Матерния. Откъде идвам? Отраснах в Егалео, квартал, намиращ се на 4 км от центъра на Атина. Хората там живеят предимно за футбола.

Известно ми е от автобиографията ти, че си завършил банковата сигурност – как попадна там?

Започнах от нулата, без никакви знания, но с огромна страст. Скоро моят ентусиазъм даде плод и станах мениджър на малък екип по техническа поддръжка. Моeто задължениe бeше да гарантирам безпроблемното протичане на банковите транзакции в банкоматите. Дадох всичко от себе си, също както правя и сега в Матерния.

Матерния и контактните лещи – как стана част от екипа ни?

Що се отнася до контактните лещи, то отново започнах от нулата, но сега се чувствам като у дома си тук. В Матерния всички сме едно голямо семейство, което напредва всеки ден. Още на първото ми интервю, когато се запознах с целия екип, бях уверен, че искам да бъда част от него. Всички бяха, и все още са, много дружелюбни и открити. Когато ми предложиха позицията, решението беше лесно.

Едно от хобитата ти е пейнтболът – би ли ни разказал повече за него? Какво представлява?

Пейнтболът е забавно и интересно преживяване. Започнах да играя преди няколко години. Исках да усетя как войниците и полицайте се чувстват в критични ситуации, например когато спасяват заложници. Пейнтболът е идеален за тийм билдинг, защото не можеш да победиш, ако отборът не е единен. Също така го препоръчвам на всички, които използват контактни лещи. По време на игра се носят предпазни маски или очила, така че лещите Ви са защитени.

И накрая един задължителен въпрос – какво би искал да кажеш на клиентите ни, особено на тези от Гърция?

Бях там, когато Lentiamo.gr “се роди” и успях да проследя неговото развитие от самото начало. Искам да изразя своята благодарсност към всички наши клиенти за тяхната подкрепа и любов. Аз и моят екип ще направим всичко възможно, за да сте удовлетворени при всяка поръчка. Много Ви благодаря!

Запознайте се и с друг член на екипа ни, а именно Михаела!

Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Коментари

Нямам въпроси

*Задължителни полета

Прочетете също…

Запознайте се с Georgina Garrigan, нашият графичен дизайнер

Запознайте се с Джорджина Гариган, нашият графичен дизайнер. Идва от Ирландия, но започва работа в Прага през октомври, 2017.

Отвори статиите

Предимствата на контактните лещи пред очилата в студеният зимен сезон

Много хора носят лещи в студеният зимен сезон дори при минусови температури.

Отвори статиите

Помагаме на Миша. Ще се включите ли?

Помогнете заедно с нас на тринайсет годишната Миша, която губи зрението си.

Отвори статиите

Всичко, което трябва да знаете за носене на контактните лещи през зимата

Не забравяйте да се консултирате относно контактните си лещи с вашия офталмолог.

Отвори статиите

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!