Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Запознайте се с екипа ни: Клаудио Фейзай, новият регионален мениджър за Гърция

Той отраства в Атина, в квартал, живеещ за футбола. В момента Клаудио живее в Прага и се грижи за нашия гръцки клон. Може да говори за родината си с часове, точно както и за банковата сигурност – специалността, която завършва в Гърция. Какво прави в свободното си време? Изкачва планини или играе пейнтбол, при това и двете му се отдават много добре. Той е просто мъж с разнообразни интереси и умения.

Нека се запознаем с някои от тях!

Пет въпроса за Клаудио

Ти си нашия мениджър за Гърция. Там ли живееш или в Прага? Откъде идваш и къде си отраснал?

Аз съм грък, но живея в Прага, където имам възможността да работя за гръцкия онлайн магазин на Матерния. Откъде идвам? Отраснах в Егалео, квартал, намиращ се на 4 км от центъра на Атина. Хората там живеят предимно за футбола.

Известно ми е от автобиографията ти, че си завършил банковата сигурност – как попадна там?

Започнах от нулата, без никакви знания, но с огромна страст. Скоро моят ентусиазъм даде плод и станах мениджър на малък екип по техническа поддръжка. Моeто задължениe бeше да гарантирам безпроблемното протичане на банковите транзакции в банкоматите. Дадох всичко от себе си, също както правя и сега в Матерния.

Матерния и контактните лещи – как стана част от екипа ни?

Що се отнася до контактните лещи, то отново започнах от нулата, но сега се чувствам като у дома си тук. В Матерния всички сме едно голямо семейство, което напредва всеки ден. Още на първото ми интервю, когато се запознах с целия екип, бях уверен, че искам да бъда част от него. Всички бяха, и все още са, много дружелюбни и открити. Когато ми предложиха позицията, решението беше лесно.

Едно от хобитата ти е пейнтболът – би ли ни разказал повече за него? Какво представлява?

Пейнтболът е забавно и интересно преживяване. Започнах да играя преди няколко години. Исках да усетя как войниците и полицайте се чувстват в критични ситуации, например когато спасяват заложници. Пейнтболът е идеален за тийм билдинг, защото не можеш да победиш, ако отборът не е единен. Също така го препоръчвам на всички, които използват контактни лещи. По време на игра се носят предпазни маски или очила, така че лещите Ви са защитени.

И накрая един задължителен въпрос – какво би искал да кажеш на клиентите ни, особено на тези от Гърция?

Бях там, когато Lentiamo.gr “се роди” и успях да проследя неговото развитие от самото начало. Искам да изразя своята благодарсност към всички наши клиенти за тяхната подкрепа и любов. Аз и моят екип ще направим всичко възможно, за да сте удовлетворени при всяка поръчка. Много Ви благодаря!

Запознайте се и с друг член на екипа ни, а именно Михаела!

Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Коментари

Нямам въпроси

*Задължителни полета

Прочетете също…

Идеи в последната минута за Halloween 2018: Лесен и бърз грим

Хелоуин! Искате да бъдете център на вниманието, но времето ви притиска?

Отвори статията

Нови продукти в онлайн магазина ни

Имаме разтвор, произведен ексклузивно за нас, разширихме асортимента със слънчеви очила за деца и добавихме нови лещи с напреднали технологии.

Отвори статията

Най-добрите 10 вдъхновения за Хелоуин грим през 2018

Halloween е едно от събитията, които си заслужава да планирате…

Отвори статията

Какво се случва, когато заспите с контактни лещи в очите си?

Не е тайна сред всички носещи контактни лещи, че е препоръчително те да се свалят преди лягане …

Отвори статията