Lentiamо има рожден ден! До 50% отстъпка

Вход

Нашите 5 любими подаръка за празниците през 2022

Това е сезонът на празничните песни, пудинга със смокини и, разбира се, на подаряването на подаръци. Без значение какво празнувате, тази година споделете празничното настроение, като подарите на любимите си хора нещо специално.

Вижте защо очилата са идеалният подарък за всеки от списъка ви с подаръци. Вдъхновете се от нашите пет любими идеи за коледни подаръци за този празничен сезон по-долу!

1. Очила за компютър

Тази зима много от нас ще страдат от дигитално натоварване на очите. Очилата за компютър са лесен начин за предотвратяване на дразненето, на сухотата в очите, главоболието и др.

Те са стилни, практични и достъпни. Какво повече можете да поискате? Предлагат се без диоптри и са идеален подарък в последния момент за любим колега.

2. Слънчеви очила

Те са не само класически аксесоар, с който да изразите стила си, слънчевите очила са практични и предпазват от UV лъчите, които нанасят щети дори през мрачните зимни месеци.

Слънчевите очила са идеалният подарък, който може да се използва навсякъде и по всяко време на годината. Предлагат се в широка гама от цветове и модели, които отговарят на всеки бюджет и стил. Освежете деня им с качествени очила.

3. Диоптрични очила

Като всички предмети, които носим всеки деб, диоптричните очила преминават през много ситуации в рамките на една година. Помогнете на близките си да обновят старите си очила с чифт, което ще им хареса.

Използвайте заедно функцията за виртуално огледало и ги изненадайте с избор от техния списък с любими модели! Покажете вашата загриженсот, с чифт качествени диоптрични очила.

4. Детски слънчеви очилаs

Детските очи са особено податливи на въздействието на UV лъчите. Те са не само супер забавен аксесоар, детските слънчеви очила са и чудесен начин да покажете на децата, че грижата за очите е важна..

Децата ще се радват на слънчеви очила с идеален размер. Родителите и възрастните ще се радват да знаят, че малчуганите в живота им са защитени. Това е победа за всички!

5. Ваучери за подарък

И ако все още не знаете какъв подарък да им подарите този празничен сезон, изпратете им Ваучер за подарък Lentiamo и да са спокойни, че ще получат точно това, което искат. Ваучерите за подарък могат да се използват за закупуване на всякакви продукти, които си намислите..

Изпращането им също е лесно! Просто изберете желаната сума на ваучера, добавете персонализирано съобщение и изпратете ваучера до себе си или директно до получателя..

Заключителни мисли от Lentiamo

Не е тайна, че празничното пазаруване отнема много време. Надяваме се, че това ръководство е било информативно и е намалило част от стреса при пазаруването на подаръци тази година. Весели празници от Lentiamo!

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти