Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Когато очилата просто не са достатъчни...

Смята се, че първият чифт очила http://www.museumofvision.org/exhibitions/?… е създаден преди около 700 години, променяйки начина, по който хората виждат света. И въпреки, че очилата са популярни и днес, напредналите технологии ни показват, че понякога има и по-добър вариант..

Понякога очилата просто не са достатъчни

Когато очилата се изпотяват…

Замъгляват. Изпотяват. Запарват. Както и да го наричаме, този момент е доста неприятен, когато се случи с Вашите очила. И ако живеете в студена страна, прибирайки се от хладните улици в топлата къща с чаша горещ чай, то неминуемо Ви е познато това замъгляване на очилата.

Когато вали…

Просто не е за вярване, че в 21 век и при тези технологии, все още никой не е изобретил очила с мини “чистачки” на стъклата :) Да, подобно изобретение няма да ни накара да изглеждаме по-модерни и красиви, но всеки, на който се е налагало да бяга от дъжда с мокри очила, ще разбере всъщност колко полезно би могло да бъде такова откритие. Разбира се, можете да пробвате контактните лещи. Те определено нямат нищо против дъжда :)

Когато не спирате да ги нагласяте…

Непрекъснатото мърдане на очилата може да бъде изнервящо както за хората, с които разговаряте в този момент, така и за Вас самите. Повдигането им, нагаждането им в удобна позиция, свалянето им и накрая забравянето им някъде… Доста неприятно, нали? Когато използвате контактни лещи, Вие просто забравяте, че те са в очите Ви. Факт.

Когато заспите с очила…

Лежите в леглото си, гледайки телевизия. Или може би четейки книга. Почивайки си…Изведнъж се събуждате, сутрин е и Вие лежите върху счупените си очила… Вашите единствени очила. Неприятен старт на деня, нали? Не се притеснявайте, има решение! Това няма да се случи, ако използвате нашите контактни лещи за удължено ползване

Когато искате да видите морето…

Представяте ли си да плувате в солената морска вода, носейки очила? Не, нали. Само една силна вълна е достатъчна, за да ги събори от лицето Ви. А плуване в морето без очила? Добра идея… първоначално…Какво ще се случи, когато плувайки без очила, решите да се върнете на брега, но не можете да видите в коя посока се намира той? С контактните лещи можете спокойно да се насладите на всеки момент в синъото море :)

Споделете с нас историята си

Имало ли е моменти в живота Ви, когато очилата просто не са били достатъчни? Имали ли сте забавни преживявания с тях? Разкажете ни!

Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Коментари

Нямам въпроси

*Задължителни полета

Прочетете също…

Играйте с нас Бесеница и спечелете контактните си лещи безплатно!

Участвайте във Facebook играта ни на Бесеница и спечелете контактни лещи за 3 месеца!

Отвори статиите

Пазарувайте като професионалист на Black Friday

Големи отстъпки на любимите ви продукти, като например чисто нов телевизор?

Отвори статиите

Представяме се: Markéta Lichterová, анализатор на данни

Здравей Маркета, как започна работа за Vašečočky и какво имаш зад гърба си като опит?

Отвори статиите

5 детайла при избора на контактни лещи

На какво да обърнете внимание при избора на контактни лещи? Пет детайла, които със сигурност ще внесат яснота.

Отвори статиите

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!