Вход

Как да различите фалшивите слънчеви очила - VOL. 1 Oakley

Оригинални слънчеви очила или фалшиви такива? Този въпрос решава дали очите ви са добре защитени от слънцето или са изложени на вредно UV лъчение.

Това, което мнозина от нас не знаят, е, че фалшивите слънчеви очила са много вредни за очите ни. Лещите предлагат малка или никаква UV защита, материалите са евтини и лесни за счупване. В крайна сметка ние плащаме висока цена за евтините слънчеви очила, тъй като излагаме очите си на много опасна UV радиация.

За да защитим очите ви, сме събрали няколко факта, които ще ви помогнат да избегнете купуването на фалшиви очила и вредни стъкла. Статията “Как да различите фалшивите слънчеви очила VOL. 1 Oakley” ви помага да различите фалшивите слънчеви очила Oakley от оригиналните дизайнерски слънчеви очила от легендарната спортна марка Oakley.

Особености на слънчевите очила Oakley

“Всичко на света може да се направи по-добре.” Oakley следва това мото във всички области, в които работят. Нюансите на Oakley не са изключение: дизайнерите и производителите на Oakley не правят обикновени слънчеви очила – всеки нов модел е крачка напред в технологиите и материалите.

Въпреки безпогрешното им качество обаче има много фалшиви слънчеви очила Oakley. Прочетете тук как можете да откриете тези фалшификатите и как по този начин можете да защитите очите си от евтини материали и несертифицирани стъкла.

2 съвети как даразличите фалшивите слънчеви очила Oakley

Spot fake Oakley sunglasses - check the frame

1. Проверете рамката

Оригиналните стъкла носят логото на Oakley и SKU код на рамката. Кодът на по-старите модели започва с нула, по-новите модели с буквата O. Ако не виждате логото или кода, най-вероятно сте попаднали на фалшиви очила.

Spot fake Oakley sunglasses - check the frame

2. Проверете подложките за нос

Докато истинските подложки на Oakley са направени от гума (те са меки с повърхност, наподобяваща гъба), носовите подложки на фалшивите слънчеви очила са твърди и гладки. Всеки път, когато купувате слънчеви очила Oakley, моля проверявайте материалите и текстурата.

Искате ли да прочетете повече за други известни марки слънчеви очила и как можете да откриете техните фалшификати? Прочетете цялата ни серия “Как да забележим фалшиви слънчеви очила”!

Научете как лесно да разграничите фалшивите Carrera, Prada, Chanel, Persol или Dolce & Gabbana от оригиналните слънчеви очила.

Ако искате да разберете дали слънчевите ви очила Ray-Ban са истински или фалшиви, моля, прочетете статията ни “Как да разпознаете фалшивите слънчеви очила Ray-Ban – Подробно ръководство в 5 стъпки”.

Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Леони е ръководител на съдържанието в Lentiamo. Тя изследва медицинско съдържание, обсъжда сложни въпроси с нашите оптици и създава образователни текстове за нашия блог, речник и различни ръководства. Нейната специалност е да направи сложни офталмологични проблеми разбираеми.

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти