Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Изгодни опаковки! Представяме ви 6 от най-любимите опаковки лещи с разтвор!

Комплект от лещи и разтвор на по-изгодна цена? Имаме. Благодарение на тези изгодни пакети, ще спестите минимум 5% от цената.

В тази блог статия ще ви представим шест от най-любимите комплекта, оценени с най-високи оценки от нашите клиенти. Ако искате друг вид изгодна опаковка лещи с разтвор, можете да разгледате тук.

SofLens 59 (6 лещи) + ReNu MultiPlus 360 ml с кутияSofLens 59 (6 лещи) + ReNu MultiPlus 360 ml
Първият комплект, който ви представяме, е подходящ за начинаещи потребители. Месечните контактни лещи SofLens се слагат и свалят лесно, а разтворът ReNu не дразни очите и е подходящ и за потребители с чувствителни очи.

Вземи изгодна опаковкаAcuvue Oasys (6 лещи) + ReNu MultiPlus 360 ml с кутияAcuvue Oasys (6 лещи) + ReNu MultiPlus 360 ml
В тази изгодна опаковка ще намерите двуседмични лещи, които при нужда могат да се използват и за продължително носене. Апликацията е лесна, лещите са създадени специално за чувствителни очи. Поносимост на разтвор ReNu MultiPlus – 100 %.

Вземете изгодна опаковкаBiofinity (6 лещи) + Biotrue Multi-Purpose 360 ml с кутияBiofinity (6 лещи) + Biotrue Multi-Purpose 360 ml
Едни от най-здравословните месични лещи на пазара, които сме събрали в тази опаковка заедно с разтвор с био инспирация. Пасват си идеално. Това са една от най-предпочитаните комбинации лещи с разтвор.

Вземете изгодна опаковкаAir Optix Aqua (6 лещи) + ReNu MultiPlus 360 ml с кутияAir Optix Aqua (6 лещи) + ReNu MultiPlus 360 ml
Към следващата изгодна опаковка сме приготвили универсален разтвор ReNu MultiPlus с месечни лещи с една от най-добрата кислородна пропускливост на пазара – до 5 пъти по-висока от тази в хидрогеловите лещи. Комбинация и за най-чувствителните очи.

Вземете изгодна опаковкаPureVision (6 лещи) + ReNu MultiPlus 360 ml с кутияPureVision (6 лещи) + ReNu MultiPlus 360 ml
Дори контактните лещи за продължително носене имат нужда от разтвор. В ежедневието се случва понякога ситуация, в която може да има нужда да извадим лещите, да ги изплакнем и да ги оставим за кратко в разтвор. За целта на помощ идва разтворът ReNu MultiPlus.

Вземете изгодна опаковкаPureVision 2 HD (6 лещи) + Solunate Multi-Purpose 400 ml с кутияPureVision 2 HD (6 лещи) + Solunate Multi-Purpose 400 ml
PureVision 2HD са едни от най-любимите лещи! Solunate е нов мултифункционален разтвор, който предлага на потребителите си не само високо качество, но и икономична опаковка на изгодна цена. Голямата бутилка от 400 ml е достатъчна за 5 дни повече, отколкото популярните разтвори с обем от (360 ml).

Вземете изгодна опаковкаЕто и списък на всички изгодни пакети, ако нямате време да прегледате цялата блог статия:

 • SofLens 59 (6 lenses) + Solunate 400 ml
 • Acuvue Oasys (6 lenses) + ReNu MultiPlus 360 ml
 • Biofinity (6 lenses) + Biotrue Multi-Purpose 360 ml
 • Air Optix Aqua (6 lenses) + ReNu MultiPlus 360 ml
 • PureVision (6 lenses) + ReNu MultiPlus 360 ml

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

  Нямам въпроси

  *Задължителни полета

  Най-продаваните продукти