Black Friday - До -70% на очила и лещи

Вход

Диоптрични контактни лещи White Zombie за Halloween

Дойде онова време на годината, когато всички фенове на зомбита, вещици и Франкенщайн търсят перфектния страховит костюм за Хелоуин. За да придадете на тоалета ви особено страховит вид, crazy контактни лещи не трябва да липсват. Най-популярните? White zombie защото правят очите ти да изглеждат студени, празни и почти мъртви. Но дали тези зомби лещи се предлагат и като лещи с рецепта?

Да, също така истинските носители на контактни лещи сред нас могат да се насладят на нощта си на Хелоуин с ясно зрение. Можете да избирате между лещи за зомбита с рецепта и без рецепта. Предлагат се в диоптри от 0 до –6.00.

Halloween WhiteOut и White Zombie контактни лещиВдъхновени от много филми на ужасите, които са част от спомените ни от детството, контактните лещи Whiteout и White Zombie са сред най-популярните лещи за Хелоуин.

Ще ви направят да изглеждате като ходещ мъртвец. Почти така, сякаш Дракула е изсмукал всяка капка кръв от тялото ви.

Лещите Whiteout не са само аксесоар за вашия Хелоуин костюм. Можете да ги носите на костюмирани партита, театрални постановки и фотосесии. Тези контактни лещи издържат до 1 година.


Важно да знаете

Ако обикновено носите контактни лещи с рецепта и не можете да намерите лещи за Хелоуин със същите диоптрични параметри, не използвайте какви да е контактни лещи. Зрението ви може да бъде нарушено и очите ви да се наранят. След като сте намерили подходящите лещи за вас, внимателно прочетете нашата статия Какво да правим и какво не с лещите за Halloween.

Също така, имайте предвид че, crazy лещите покриват зеницата ви и по този начин пречат на зрението. Затова не е препоръчително да шофирате, докато носите такива цветни лещи, така че или ги свалете, или извикайте такси, за да се приберете вкъщи.

Сега, когато сте готови, отидете и се забавлявайте! PS: Не забравяйте да споделите с нас своя Хелоуин външен вид в Instagram и да се включите в Lentiamo 2019 Awards!

Вижте повече

Вдъхновете се с нашето ръководство за Хелоуин и създайте вашия перфектен страховит външен вид! Рамки за слънчеви очила, които отговарят на формата на лицето

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти