Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Bóyana Vasev - певица, собствен албум и...работа в Lentiamo

Бояна Васев (Boyana) родена в Ниш, Сърбия, където завършва основно и средно музикално училище с обои. След това се мести в София, където е приета в отдел поп и джаз пеене в Национална музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”. От 15 годишна започва да се интересува и от соло кариера като певица, следват участия, фестивали, шоута, колаборации с локални артисти в Сърбия, после вече и в България. След няколко години и много опити с различни стилове музика започва съвместен проект с двама талантливи продуцента от екип на Wet Job Dopeartment със станции в Прага, Чехия и Атланта, Джорджия. През септември 2016г. решава да се премести в Прага, за да е по-близо до музикалния си екип, с който в момента завършва дебютен албум, който се очаква да излезе до лятото на 2017г.

1. За нас е радост да те познаваме! Как би представила себе си на нашите приятели?

За мен е също чест, че имах това удоволствие да се запознаем. :) Винаги ми е било трудно да се представям с думи, но ако трябва, нека да са – млад, упорит човек, добър приятел, сестра, дещеря, момиче което мечтае да остави следа след себе си.

2. Какво те накара да потърсиш предизвикателство извън музиката?

Исках да видя какво се намира извън музикалната кутия, в която бях почти целия си живот. Out of the comfort zone – както казват. Втората причина, за съжаление, е това, че държавите, в които живях до сега не могат да се похвалят с голяма подкрепа към артистите, музиката и изкуството – съвременна музика, да бъда по-прецизна. А все пак и ние сме хора и не се храним само от музите ни и креативността ни.

3. Как би описала тези дни, в които беше част от екипа на Lentiamo?

Имах голям късмет с първата си крачка извън зоната ми на комфорт. Екипа, настроението и самия офис бяха толкова приятни и нямаше как да не се чувствам спокойно, колкото и всичко да беше ново за мен.

4. Има ли нещо, което успя да запазиш от работата си в нашата компания – знание, опит, желание ?

О да, разбира се! Комуникацията с някои от клиентите ни беше голямо предизвикателство, но мисля, че се научих как да ги слушам, действам, успокоявам и тях и себе си, да реагирам и работя в напрежение… научих се на multitasking! Затова искам специално да благодаря на колегите, които имаха същата толерантост към мен и моята любознателност.

5. Би ли предизвикала себе си отново по същия начин?

Със сигурност.

6. Живееш в Прага. Какво да очакваме от теб в близко бъдеще?

Избрах грешен сезон за местене и очаквам с нетърпение пролетта, за да изпитам това чувство, че се намирам в една от най-красивите столици на Европа. До тогава, вечерите си главно прекарвам в студиото, микрофона и тетрадката с истории, а през деня – в някоя от новите предизвикател­ни роли…

Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Коментари

Нямам въпроси

*Задължителни полета

Прочетете също…

Играйте с нас Бесеница и спечелете контактните си лещи безплатно!

Участвайте във Facebook играта ни на Бесеница и спечелете контактни лещи за 3 месеца!

Отвори статиите

Пазарувайте като професионалист на Black Friday

Големи отстъпки на любимите ви продукти, като например чисто нов телевизор?

Отвори статиите

Представяме се: Markéta Lichterová, анализатор на данни

Здравей Маркета, как започна работа за Vašečočky и какво имаш зад гърба си като опит?

Отвори статиите

5 детайла при избора на контактни лещи

На какво да обърнете внимание при избора на контактни лещи? Пет детайла, които със сигурност ще внесат яснота.

Отвори статиите

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!