Вход

5 съвета за подаръчни ваучери тип

/

Създадено от Maria Chiara Tarsia на 25. 5. 2022

 

Виртуалните подаръчни ваучери се превърнаха в един от най-популярните подаръци през последните години. И това не е чудно - закупуването им е много лесно, а получателят може да ги превърне в какъвто продукт пожелае. Вече няма нужда от връщане или замяна онлайн, или в магазина! Разбира се, подаръчните ваучери на Lentiamo отговарят на всички критерии за чудесен подарък, така че грабнете го сега за себе си или за любим човек!

Уникален ваучер за подарък 

Истината е, че ваучерите за подарък могат да изглеждат малко безразлични. Ето защо сме ви подготвили 5 DYI съвета за ваучери! Персонализиран подарък с минимални усилия, който сега се предлага и в цифров вид, за да дадем своя принос към околната среда. И така, как да се сдобиете с такъв? Продължавайте да четете!

1. Купете подаръчен ваучер от Lentiamo за желаната от вас сума

2. Изпратете го до вашия имейл

3. Напишете получения код върху създадения от вас ваучер

 

1. Направете го забавно

Смятате, че вашият близък ще използва ваучера, за да си закупи очила? Помогнете му да избере, като включите на лицевата страна малка таблица за проверка на зрението (наречена "таблица на Снелен", за всички любители на Уикипедия) - тези букви за мравки ли са? От другата страна можете да добавите лична бележка, кода на ваучера от имейла ви и подаръкът ви е готов!

2. За читателите

Ами ако получателят използва очила за четене? Създайте ваучер, който ще съответсва на страстта му към четенето! За целта ви е необходимо само старо списание или книга - сгънете малък плик от страниците, а след това поставете в джоба ръчно написана бележка с кода на ваучера. Друг вариант е да създадете персонализиран колаж от снимки на списания и да добавите кода на ваучера на гърба - възможностите са неограничени.

3. Камък, ножица, хартия

Вие сте креативен човек, който не се плаши от по-сложни задачи? Заложете на изрязани очила! Ще са ви нужни дебела хартия, цветни маркери, ножица и стабилна ръка - и никакво тичане! Изрежете и създайте хартиено копие на подаръка си, като напишете кода на ваучера вътре в очилата!

4. Нека децата ви помагат

Децата са неизчерпаем източник на страхотни идеи и ентусиазъм. Оставете ги да вземат превес! Оригиналният и симпатичен ваучер вероятно е точно зад ъгъла, заедно с огромна доза забавление и щастливи моменти - само дръжте броката на недостъпно място!

5. Почерпете вдъхновение онлайн

Ако все още имате нужда от съвети, интернет е вашия приятел. Онлайн можете да намерите огромно разнообразие и съвети за ваучери "Направи си сам", но също така и много уебстраници, които ще ви помогнат да изработите свой собствен ваучер; добавете кода на Lentiamo ваучера и voila! И така, нека се захващаме!


 

Все още не сте сигурни дали ваучерът за подарък Lentiamo отговаря на вашите нужди? Защо да не хвърлите поглед на нашия богат избор от диоптрични очила, слънчеви очила и конатктни лещи на страхотни цени...и ще видите.


 

 

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти